Τράπουλα HAL G – Οι επικοινωνίες θα φέρουν και τις συναντήσεις

Ζωδιακές προβλέψεις για τις ερχόμενες 2-4 εβδομάδες:

ΚΡΙΟΣ – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα λεγόμενα σας μόνο μπερδεύουν. Τώρα που έχετε στους κύκλους σας και νέα άτομα, που ακόμη δεν ξέρετε τι πιθανόν να θέλουν από εσάς, καλό θα ήταν να κρατήσετε μια πιο διπλωματική στάση.

Κάποια έκτακτα χρήματα, σας κάνουν να πάρετε πιο μόνιμες αποφάσεις ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ – Ο ΗΛΙΟΣ

Αυτές τις ημέρες θα δεχτείτε, πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις, από τον επαγγελματικό σας τομέα. Τώρα είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά σκεφτείτε και τι θέλετε εσείς εν τέλει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Πολλές οι διαδρομές και τα ταξίδια που σας περιμένουν το επόμενο χρονικό διάστημα και σίγουρα, πρέπει από τώρα να οργανώσετε το πρόγραμμα σας.  Μερικοί ίσως και να χρειαστεί να  μείνουν μακριά από την βάση του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Επισκέψεις για μερικούς από το εξωτερικό.

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, και δεν έχετε πια καθόλου χρόνο για την προσωπική – οικογενειακή σας ζωή. Τώρα που θα πάτε διακοπές λόγω γιορτών, φροντίστε να διορθώσετε τα προγράμματα σας, και όλα να τα ξανα-βάλετε στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Χρήματα δανεικά από τα παλιά…σας επιστρέφονται.

 

ΛΕΟΝΤΑΣ – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είστε σε κάθε επίπεδο κουρασμένοι, και αυτό που θέλετε είναι να βάλετε σε μια σειρά τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας θέματα, και να φύγετε για ολιγοήμερες διακοπές.

Από τα τέλη του μήνα, θα έχετε και προτάσεις για νέα εργασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ο ΚΡΙΝΟΣ

Κρατήστε επικοινωνιακές αποστάσεις, από όλους αυτούς που σας τάζουν πολλά, αλλά ακόμη δεν έχετε δει και τίποτα σημαντικό να συμβαίνει. Σίγουρα μην ρισκάρετε την δουλειά και τα την πορεία σας, μέσα από αδιέξοδες προτάσεις.

Οικογενειακά – περιουσιακά θα βρουν άμεσες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ – ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Μην δίνετε ακόμη αφορμές, στον εργασιακό σας κύκλο, μέσα από την έντονη σας προσωπικότητα. Δεν σας ξέρουν τόσο καλά, και ίσως κάποια πράματα να είναι παρεξηγήσιμα. Ίσως και κάποιοι από εσάς, προσεχώς να αλλάξουν πόστο.

Μια καλή είδηση από ένα νομικό θέμα, σας ικανοποιεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Μόνο καλύτερα θα είναι επιτέλους τα πράματα μέσα στην εργασία και τα οικονομικά σας δεδομένα. Τώρα θα έχετε και περισσότερο χρόνο για να αφιερώσετε στην οικογένεια και τους αγαπημένους σας φίλους!

Επίσης, φροντίστε πιο σφαιρικά και τις εορταστικές διακοπές σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ  – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Είστε συνεχώς σε ένα τρέξιμο και μια αγωνία για να τα προλάβετε όλα. Τώρα χρειάζεται και εσείς να βρείτε τον ρυθμό σας. Οι μικροαποδράσεις που προγραμματίζετε, θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε και πιο καθαρά τι θέλετε να κάνετε προσεχώς.

Η οικογένεια σας, θέλει κάτι σοβαρό να συζητήσει μαζί σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο σκοπός σας είναι τώρα μέσα σε αυτόν τον μήνα του Δεκεμβρίου, να προσπαθήσετε να κλείσετε κάποιες παλιές σας οικονομικές εκκρεμότητες και να φύγετε για αναψυχή με τον άνθρωπο σας.

Επίσης, ένας συνεργάτης σας θέλει να σας κάνει μια σειρά από νέες προτάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Όλα τα προγράμματα σας έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα μπορέσετε να είστε και πιο άνετοι οικονομικά αλλά, και στους χρόνους σας. Σίγουρα μέσα στους εργασιακούς σας κύκλους, έχετε πολλή καλή φήμη.

Ένα μικροδρομολόγιο θα κάνετε από το τέλος του μήνα και μετά.

ΙΧΘΕΙΣ  – Ο ΕΡΜΗΣ

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που έχουν έρθει από τους συνεργάτες σας, και μάλλον θα πρέπει να τις κοιτάξετε με μια πιο προσεχτική ματιά. Αυτό το 3ο 10μερο του μήνα, θα σας ανοίξει σίγουρα νέους ορίζοντες.

Ένα κληρονομικό θέμα, θα σας απασχολήσει ευχάριστα.