Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τρίτη 24/12

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην δίνετε δικαιώματα στους τρίτους για να σκεφτούν άσχημα πράματα για την ερωτική σας σχέση. Όποιο πρόβλημα και να έχετε μπορείτε μόνο με τον σύντροφο σας, να το λύσετε. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είστε αποφασισμένοι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, να μιλήσετε πιο ανοιχτά, για τα ερωτικά σας συναισθήματα, στον άνθρωπο που σας αφορά, και μέχρι να πάρετε τις τελικές του αποφάσεις, όποιες τελικά και να είναι αυτές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Το σύμπαν σας προσφέρει αυτά που ζητάτε, και ακόμη περισσότερα.  Στον ερωτικό τομέα, θα χρειαστεί να δείξετε λίγη παραπάνω προσωπική εγκράτεια, προς το πρόσωπο που θέλετε, και μέχρι να μάθετε παραπάνω πράματα για αυτό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είστε ανάμεσα σε δυο αισθηματικές επιλογές και αυτό είναι κάτι που ήδη σας έχει πιέσει πάρα πολύ. Τώρα που και εσείς πια ξέρετε τι θέλετε καλύτερα, να μιλήσετε σε όλους τους εμπλεκόμενους πολύ πιο ειλικρινά.

 

ΛΕΩΝ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Πολλά αυτά που έχετε ζήσει στο πρόσφατο σας ερωτικό παρελθόν, και το τελευταίο πραγματικά που περνάει από το μυαλό σας, είναι να δώσετε παραπάνω έμφαση μόνο στην εργασία και στους καλούς σας φίλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε σκοπό, να δώσετε πολλά ακόμη περιθώρια στον πρώην σας, για να σας αποδείξει τι έχει μέσα στο  μυαλό του για εσάς, καθώς τώρα στην ζωή σας, έχει ήδη μπει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που σας πολιορκεί υπερβολικά.

ΖΥΓΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Ξέρετε ότι πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, με τους παράλληλους δρόμους που έχετε πάρει! Οι μέρες θα έχουν πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας ωθήσουν άμεσα για να πάρετε και τις αποφάσεις σας, γύρω από την ερωτική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν είστε διαθέσιμοι και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει βάλει, σε μια δύσκολη θέση απέναντι σε κάποιον νέο άνθρωπο που σας πολιορκεί καιρό τώρα, και με όλους τους τρόπους. Σίγουρα βάλτε τα όρια σας άμεσα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Υπάρχουν συμπάθειες μέσα στον χώρο της εργασίας σας, και αυτό πια δεν κρύβεται. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι αν και εσάς, ακόμη σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο…να το συνεχίσετε σε χώρους που δεν θα υπάρχουν αδιάκριτα μάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Η διάθεση σας πάει από το καλό στο καλύτερο, και αυτό έχει κάνει και την σχέση σας, να αποκτά όλο και πιο γερές βάσεις. Από το τέλος του Δεκεμβρίου … και μετά, ίσως κάποιοι από εσάς, να βάλουν στο τραπέζι και την περίπτωση ενός γάμου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, αυτές τις ημέρες θα σας πλησιάσει μέσα από μια διπλωματική συμπεριφορά που σίγουρα θα σας παραξενέψει. Τώρα εσείς καλείστε να δείξετε και την αληθινή σας σκέψη για αυτό το άτομο.

Ιχθείς: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχουν γίνει πολλά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας, και μάλλον πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Πάντως έτσι όπως είναι τα πράματα δεν σας αρέσουν.