Ερωτική Magifa – Η μαντική τράπουλα των αποκαλύψεων

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός  Η ΚΑΜΗΛΑ ΣΕ ΝΕΡΟ

Ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα θα σας έρθει, από το άτομο που ακόμη αγαπάτε. Σίγουρα ξέρετε τι υπάρχει πίσω από αυτό, και τώρα καλείστε να μιλήσετε ειλικρινά και να εκθέσετε τις απόψεις σας. Χρήματα από ένα οικογενειακό σας πρόσωπο έρχονται.

Ταύρος ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΕΙΣΟΔΟΥΣ

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, για τον άνθρωπο σας  ή για αυτόν που σιωπηλά έχετε ερωτευτεί, θα αρχίσουν από το  τρέχον τρίτο δεκαήμερο του μήνα, να γίνονται πράξη. Σε επόμενο στάδιο μπορείτε και να κυνηγήσετε την εργασία σας, και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

 

Δίδυμοι Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Τώρα υπάρχουν και οι πιο σωστές προδιαγραφές, για να μπορέσετε να έρθετε και πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε, και να ξεφύγετε από όλα τα επαναλαμβανόμενα λάθη του παρελθόντος.

 

Καρκίνος Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ

Αυτή η πειθαρχία που υπάρχει στο μυαλό σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αρχίσει και σας φέρνει τα αποτελέσματα που ζητάτε. Επίσης, μην επιτρέψετε στο δύσκολο ερωτικό σας παρελθόν, θα έρθει στο παρόν σας, με τον εύκολο τρόπο!

 

Λέων ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ

Υπάρχουν πολλά κενά πλέον και προβλήματα ποικίλων ειδών, μέσα στην σχέση σας, και έχετε πια αρχίσει και παραξενεύεστε, για το τι μπορείτε να πηγαίνει λάθος. Όσοι ακόμη δηλώνετε ελεύθεροι, να αναμένετε ερωτικές εξομολογήσεις, από έναν φίλο σας.           

 

Παρθένος  ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Οι φίλοι σας έχουν  να σας κάνουν διάφορα προξενιά, και μέχρι εσείς πια να ξεφύγετε από το άτυχο παρελθόν σας. Από τα τέλη του μήνα, μερικοί από εσάς, θα χρειαστεί να κάνουν ένα ταξίδι – μετακίνηση για την εργασία τους.

 

Λέων Η ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην προσπαθείτε να ελέγξετε ή να περιορίσετε το ταίρι σας. Αυτά είναι κάποια απωθημένα που θα σας βγάλει ο κυβερνήτης σας, και θα πρέπει να τα περιορίσετε. Επίσης, προσοχή με τα έξοδα σας, που έχουν πάρει την μόνιμη άνοδο.

Ζυγός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Θα πρέπει να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια, για να συγχωρέσετε το άτομο που πλήγωσε την καρδιά σας, αν τελικά ζητάτε να είστε και πάλι μαζί! Σαφώς και  μπορείτε να ζητήστε παραπάνω χρόνο για να βρείτε την ισορροπία σας.

 

Σκορπιός Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

Δεν θα αλλάξει κάτι αν κάνετε ένα μικρό διάλλειμα με τον άνθρωπο σας, καθώς βλέπετε ότι οι καταστάσεις δεν σας πάνε εκεί που θέλετε. Αντιθέτως, θα αποφορτιστεί το κλίμα, το μυαλό θα καθαρίσει και πιθανόν οι λύσεις θα σας φανερωθούν.

 

Τοξότης ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ ΧΑΛΙ

Μην ζητάτε τίποτα από το ταίρι σας, και θα διαπιστώσετε ότι από μόνο του, θα πάρει τις σχετικές πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά Εσείς που για τους δικούς σας λόγους, διατηρείτε διπλές – παράλληλες διαδρομές, πάρτε επιτέλους μια απόφαση.

Αιγόκερως ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Πείτε αυτά που θέλετε στον άνθρωπο σας, και αφήστε του ένα μικρό χρονικό περιθώριο για να σκεφτεί τι θέλει και αυτός, από τον ερωτικό σας συσχετισμό. Με τα άστρα να σας ευνοούν το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα μπορέσετε να συμφωνήσετε σε όλα.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ

Οι μόνιμες σας προσπάθειες είναι γύρω από την εργασία και την οικογένεια σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα έχει σπρώξει την ερωτική σας καθημερινότητα, στο τέλος των προτεραιοτήτων σας. Αυτό είναι κάτι που μέσα στον μήνα που φεύγει… θα πρέπει να το αλλάξετε.

Ιχθείς Ο  ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Είστε απόλυτα ευχαριστημένοι, από όλα αυτά που έχουν συμβεί στον αισθηματικό σας τομέα. Με τον Ερμή στον Τοξότη , ήδη να επηρεάζει όλα τα ζώδια του αέρα πιθανόν και να πρέπει να προσέχετε την επιστροφή του παρελθόντος σας.