Ταρωμαντεία Ιανουαρίου – Οι επανασυνδέσεις θα έρθουν πιο κοντά!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όλα αυτά που ξέρετε για το άτομο που έχετε προσεγγίσει … ίσως και να είναι ανεπαρκή για να κάνετε το επόμενο βήμα. Από το τέλος του Αιγόκερω, σίγουρα θα υπάρχουν και από πλευράς του κινήσεις!

Ταύρος Η ΣΕΛΗΝΗ

Σίγουρα η νέα χρονιά θα επηρεάσει άμεσα την ερωτική σας ζωή, που αυτή την εποχή χρειάζεται πολλές και σημαντικές αλλαγές. Ενεργοποιηθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Δίδυμοι Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μην ασκείτε κριτική στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν και τυχόν σε άλλες του σχέσεις. Μάλλον πιο πολύ χαλάτε την εικόνα σας, παρά ισορροπείτε τις καταστάσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΡΜΑ

Πάνω σε πολλά σταυροδρόμια αποφάσεων θα βρεθείτε το επόμενο διάστημα, για την προσωπική σας ζωή, που επίτηδες την έχετε αφήσει σε ησυχία και ακινησία μήνες τώρα.

   

Λέων Η ΔΥΝΑΜΗ

Ειδήσεις…όλων των ειδών θα πέσουν πάνω στον δρόμο σας, που σίγουρα θα φέρουν δικαίωση και χαμόγελο. Είστε σε μια εξαιρετική φάση της ζωής σας, που ότι και να προσπαθήσετε θα γίνει πραγματικότητα.                                    

 

Παρθένος Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αφήστε τον κόσμο, να λέει τα δικά του και εσείς πράξτε τα δικά σας. Μπορεί να έχετε μπει στο στόχαστρο, αλλά μην σας νοιάζει… αυτοί που σας αγαπούν θα σας υποστηρίξουν σε κάθε επίπεδο.

 

Ζυγός ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η καρδιά σας θα γεμίσει από αγάπη και κατανόηση. Το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε, θα έρθει και θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά από  κάθε άλλη φορά, έτσι ώστε να γίνετε εκ νέου ερωτικό ζευγάρι.

 

Σκορπιός Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Κάτι έχετε κάνει λάθος και σίγουρα αυτό τώρα έχει κάνει και τον άνθρωπο σας, να είναι  απόμακρος και σιωπηλός. Μετά το τέλος του 1ου 10ημέρου του Ιανουραίου, κάντε την επικοινωνιακή σας προσπάθεια και σίγουρα κάτι αλλάζει.

Τοξότης Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είστε ελεύθεροι να κινηθείτε όπως  θέλετε και να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, αυτό που ζητάτε. Το σύμπαν είναι αρωγός σας και θα καταφέρετε να αλλάξετε τα πάντα.

 

Αιγόκερως Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Τα φώτα όλα και η προσοχή όλων… είναι επάνω σας και το ξέρετε. Μπορεί να δράσετε σε εργασία και ερωτική ζωή, και να πάρετε εύκολα και μόνιμα τα αποτελέσματα που δικαιούστε!

 

Υδροχόος Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μην πείτε πολλά, καθώς τώρα υπάρχουν κάποια προβλήματα από την μεριά του συντρόφου σας, που ίσως να τον καθυστερούν από όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί σε παρελθοντικούς χρόνους.

Ιχθείς Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σας πειράζει και πολύ. Άλλωστε, έχετε τόσα πολλά να κάνετε σε εργασία και οικογένεια που χρειάζεστε χρόνο.