Οι Κάρτες Αγγέλων – Η μεγάλη αγάπη έρχεται!

Προβλέψεις για τις επόμενες  7- 8 ημέρες:

Κριός   Η Μελέτη

Δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου, από εσάς και την καρδιά σας, προς άτομα που δεν μπορούν να σας πάνε πιο κάτω στο μονοπάτι της ευτυχίας. Καλύτερα μόνοι σας ήρεμοι και χωρίς …να σπαταλάτε την ενέργεια σας.

Ταύρος Η Φιλία

Κάποια μικρά παράπονα θα λάβετε από τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει μπει στο περιθώριο, λόγω των τρίτων υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει αυτό το διάστημα. Φροντίστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Μια ξαφνική επίσκεψη ή επικοινωνία θα έχετε με κάποιο άτομο …που μεταξύ σας παίζεται καιρό τώρα, μια ιδιαίτερη ρομαντική ιστορία. Τώρα οι καταστάσεις στην ζωή του είναι πιο ξεκάθαρες και σίγουρα έχει πολλά να σας ανακοινώσει.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Βοηθήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό, προκειμένου να λύσει τα δεσμά του από το παρελθόν. Δεν σας χρειάζονται πλέον καθώς ήδη γύρω σας υπάρχει ένας νέος έρωτας και πολλά υποσχόμενος.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη

Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που θέλει είναι να του μιλήσετε πια ξεκάθαρα για όλα αυτά τα μελλοντικά πλάνα που έχετε στο μυαλό σας. Πιθανόν και να έχει κάτι σε αυτά να σας προσθέσει.

 

Παρθένος Τα Παιδιά

Μην επαναπαύεστε σε αυτά που έχετε προσφέρει στην σχέση σας καθώς ο αγαπημένος σας, θέλει ακόμη περισσότερα. Τώρα που έχετε και την οικονομική άνεση, κάντε κάτι που θα σας ενώσει περισσότερο σαν ζευγάρι.

Ζυγός Ακούγοντας  

Πολλές και μεγάλες είναι οι πιθανότητες, για να συναντηθείτε και πάλι με τον πρώην σας, ο οποίος δηλώνει ότι θέλει να ενεργοποιήσει όλα τα παλιά σας συναισθήματα, και να γίνετε ένα αγαπημένο ζευγάρι και πάλι.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Είστε αισθηματικά μπερδεμένοι, και δεν το κρύβετε από κανέναν. Οι μέρες θα σας δώσουν κάποιες απαντήσεις, από το άτομο που αγαπάτε, αλλά οι τελικές αποφάσεις είναι μόνο δικές σας και το ξέρετε.

Τοξότης Η Θεραπεία

Είστε απόλυτα σίγουροι, ότι με τον σύντροφο σας, μπορείτε να πάτε πιο κάτω. Αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να υποστηριχτεί και από τα εργασιακά σας, μιας και μια μετοίκηση είναι πιθανόν στο πρόγραμμα σας.

 

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυναμικές και μην χάνεστε μόνο σε αυτά που σας προσφέρουν και σας τάζουν όλοι οι άλλοι. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξετε και κάποιες υποθέσεις σας, από το ερωτικό σας παρελθόν.

 

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Δεν θα πρέπει πλέον να σας νοιάζει τι έχει κάνει ο πρώην σας, αφού δεν χωράει μέσα στην δική σας την ζωή. Εσείς έχετε όλες τις καλές προδιαγραφές, για να μπορέσετε να βρείτε μια νέα αγάπη.

Ιχθείς Το Θαύμα

Μόνο καλά νέα, θα σας έρθουν από τον άνθρωπο που αγαπάτε, και κάπως έτσι θα κλείσουν και όλοι οι κύκλοι του παρελθόντος. Στην δουλειά σας, υπάρχει ένα κουτσομπολίστικο παρασκήνιο, που θα πρέπει να αποφύγετε.