Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Κυριακή 29/12

Για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Συμβαίνουν πάρα πολλά και ευχάριστα στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός την άνεση για να μπορέσετε να συζητήσετε και για το κοινό σας μέλλον. Οι καταστάσεις που σας βάραιναν από το παρελθόν τώρα έχουν λήξει.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Είναι μια σειρά από ευχάριστα νέα, που θέλει να σας αναφέρει το συντροφικό σας έτερο, που σίγουρα θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε, από μια παρατεταμένη ερωτική αγωνία. Επιπροσθέτως, στην εργασία σας, θα λάβετε προαγωγή ή μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτά που θέλετε να αλλάξετε σε εσάς, σίγουρα θα τα κάνετε, χωρίς μεγάλη δυσκολία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αυτό και να εφαρμοστεί στον άνθρωπο σας, που αυτήν την εποχή περνάει μια δύσκολη φάση, που θέλει την ηρεμία του σε κάθε επίπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Με τόσα μέτωπα που έχετε ανοιχτά, το  καλύτερο είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να βρείτε την δίοδο για την λύση τους. Τώρα που και σύντροφος σας, σας υποστηρίζει όλα είναι πιθανόν να συμβούν, ακόμη και μια συγκατοίκηση.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Απορείτε κάποιες φορές και εσείς με τον εαυτό σας, για το τι μπορεί να έχει γίνει λάθος και ακόμη με το πρόσωπο που αγαπάτε, δεν είστε μαζί. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Ιανουαρίου και μετά, θα βρείτε έναν σωστό τρόπο που θα σας αποκαλύψει πολλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν επιθυμείτε να μιλήσετε ακόμη, για το παρελθόν σας, στον άνθρωπο που έχετε τώρα κοντά σας. Μάλλον οι σκληρές αναμνήσεις δεν έχουν σβήσει και πιθανόν, να σας αναστατώσουν ή να χαλάσουν την ηρεμία σας, αν τις ανακυκλώσετε.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αποφασισμένος είναι ο πρώην σας, να σας αναζητήσει και σε όποια φάση να είστε τώρα, θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. Έχουν από την τελευταία φορά γίνει πολλές αλλαγές στην ζωή του, που σίγουρα θα σας χαροποιήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μόνο πιο ευτυχισμένοι και πιο δεμένοι, θα είστε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι είναι έτοιμος, να αρνηθεί όλα τα παλιά και να έρθει στο παρόν σας μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις. Τα υπόλοιπα είναι δικά σας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν είστε έτοιμοι, για μεγάλες και πρακτικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας καθημερινότητα, και το έτερον σας ήμισυ αυτό το ξέρει. Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε μια πιο ενδελεχή συζήτηση που θα σας κάνει να βρείτε τις λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην λέτε σε όλους τους γύρω σας, το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στην ερωτική σας ζωή, καθώς ακόμη τα πράματα είναι εκεί μέτρια και δύσκολα. Σίγουρα θέλετε και εσείς από την δική σας μεριά, τον χρόνο για να μπορέσετε να ισορροπήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Υπάρχουν στιγμές που είναι όλα καλύτερα μέσα στην σχέση σας και κάποιες άλλες στιγμές, που δεν αισθάνεστε και τόσο άνετα. Σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε, μην εμπλέξετε άλλους καθώς υπάρχουν ζήλιες και τρίτα λόγια.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Όσα και να τάζετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, αν πρώτα δεν κάνετε και τις σχετικές πράξεις, δεν θα σας πάρει και στα πολύ σοβαρά. Εσείς που έχετε μια σοβαρή σχέση, καλό είναι να βρείτε κάποιους τρόπους εσωτερικής ανανέωσης.