Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 29/12

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Πολλά τα νέα άτομα, που έχουν θετικά εισβάλει στην ζωή σας και σας έχουν σίγουρα ανεβάσει το κέφι. Οι χωρισμένοι, μέσα στην νέα εβδομάδα 30/12-, θα δεχτούν  επιστροφές από τα παλιά, και αυτήν την φορά, οι προτάσεις θα προκαλέσουν εύκολες επανασυνδέσεις.

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Μέσα σε πολύ κόσμο θα βρεθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα, και μάλλον εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, καλό είναι να έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε ένα νέο ταίρι. Με τον Άρη εντός του Σκορπιού, οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα καταφέρουν να ενωθούν εκ νέου.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Τα άτομα που δεν ξέρετε και τόσο καλά, μην τα προσεγγίζετε ακόμη ερωτικά. Δεν ξέρετε τι θέλουν και τι παρόν μπορεί να έχουν. Σίγουρα με τόσο καλά αστρολογικά, μπορείτε να ξεχωρίσετε πια τις ανάγκες από τις υπερβολές σας. Κάποια επαγγελματικά  ζητήματα απαιτούν την παρουσία σας.

 

Καρκίνος ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ         

Πολλά αυτά  που σας έχουν τάξει και μάλλον ακόμη δεν έχετε καταφέρει να δείτε και τις σχετικές πράξεις. Μην πιέσετε για κάτι παραπάνω παρά μόνο για να κάνετε τα δικά σας όνειρα πραγματικότητα. Τα  επαγγελματικά σας θέλουν την προσοχή και παρουσία περισσότερη.

 

Λέων ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δεν μπορείτε να είστε παρόν σε όλα και να εξυπηρετείτε τους πάντες. Πρέπει να δώσετε χρόνο σε όλους για να σας δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο. Μερικοί από εσάς, θα κάνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι, και ίσως και να γνωρίσουν μια νέα μεγάλη αγάπη.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Πρέπει να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας, και να μην δίνετε και τόση πολλή σημασία, σε άτομα που δεν έχουν μέχρι στιγμής προσφέρει κάτι σημαντικό στην καθημερινότητα σας. Δώστε προσοχή και σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που τρέχουν.

Ζυγός ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ζήστε το σήμερα και αφήστε τους άλλους να κάνουν αυτά που θέλουν στην δική τους την ζωή. Από τα τέλη του μήνα αυτού μερικοί, θα έχουν ειδήσεις επανασύνδεσης, που θα τους βάλουν σε πιο βαθιές σκέψεις για την πορεία και το μέλλον της ερωτικής τους πραγματικότητας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα πάρετε συμβουλές από κανέναν, για την προσωπική σας ζωή. Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν και πια έχετε πάρει τα μαθήματα σας. Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που επιθυμεί, είναι εντός του νέου μήνα, να μπείτε σε μια λογική του να περάσετε σε επίσημες ανακοινώσεις.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Οι νέες γνωριμίες που τρέχουν γύρω σας, είναι ενδιαφέρουσες και μάλλον έχετε ήδη ξεχωρίσει κάποιον που σας αρέσει. Από την νέα εβδομάδα που και θα είστε σε μια καλύτερη ψυχολογία, μπορείτε να ανοίξετε τις επικοινωνίες, και θα δείτε μια θετική ανταπόκριση!

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Είστε πραγματικά αποφασισμένοι να δώσετε μια τελευταία ευκαιρία, στον άνθρωπο σας, για να σας δείξει τι ακριβώς θέλει να πράξει στο άμεσο μέλλον μαζί σας. Στα οικονομικά σας, θα έχετε μια μεγάλη έκπληξη – βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Φροντίστε τον άνθρωπο σας και την σχέση σας, πολύ περισσότερο και μην ακούτε κανέναν! Πιθανόν και κάποιοι τελικά να σας ζηλεύουν. Όσοι είστε μόνοι σας, ένα φλερτ που έχει έρθει από τον κοινωνικό σας κύκλο, τείνει να γίνει μεγάλος έρωτας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Φίλοι και γνωστοί κάνουν ότι μπορούν για να σας φέρουν και πάλι κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε, και μάλλον το έχουν εν μέρει καταφέρει. Από τις αρχές του Ιανουαρίου, θα έχετε τις ευκαιρίες για να συναντηθείτε και να μιλήσετε για όλα αυτά που πρέπει να λυθούν.