Οι κάρτες της LENORMAND φωτίζουν τα μελλούμενα

Προβλέψεις για τον μήνα του Ιανουαρίου:

Κριός – ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Οι εμμονικές σας σκέψεις είναι γύρω από το παρελθόν και τον πρώην σας. Πιθανόν και να χρειάζεται να βρείτε άμεσα κάτι νέο που θα σας ανανεώσει την καθημερινότητα. Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν σίγουρα!

Ταύρος – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Είστε σε μια διάθεση, που μάλλον έχετε μπερδέψει τον σύντροφο σας. Υπάρχουν στο μυαλό σας άπειρες σκέψεις που όμως μόνο μέσα από μια ώριμη συζήτηση, με τον άνθρωπο σας μπορούν να καταλήξουν σε πράξεις… ή κάτι άλλο!

 

Δίδυμοι – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Υπάρχουν δύο αγάπες, μέσα στην καρδιά σας και αυτό τώρα σας έχει φέρει πλέον σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση, που είναι μόνο θέμα χρόνου, να προκύψουν αποκαλύψεις που θα πληγώσουν τους πάντες.

 

Καρκίνος – Ο ΚΡΙΝΟΣ      

Με πολλά ανοιχτά μέτωπα σας βρίσκει αυτό το χρονικό διάστημα, και κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Τώρα που και το σύμπαν είναι σύμμαχος σας, μπορείτε να κινηθείτε μόνο προς την κατεύθυνση που σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς.

Λέων – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Αποκλείστε από την ζωή και την καθημερινότητα σας, άτομα και καταστάσεις που δεν μπορούν να σας δώσουν αυτά που έχετε στο τώρα ανάγκη. Δεν είστε πια εσείς για καινούργιες αισθηματικές περιπέτειες.

 

Παρθένος – ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Θα πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που λέτε, στον άνθρωπο σας ή σε αυτό το καινούργιο πρόσωπο που σας αφορά. Τώρα χρειάζεται να βρείτε τα κοινά σας πατήματα και να κλείσετε μόνιμα τις πόρτες στο παρελθόν σας.

 

Ζυγός – ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μην ξοδεύετε χρόνο και χρήμα, για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου, που μάλλον απλά δεν θέλει κάτι περισσότερο από εσάς. Τώρα αυτό που έχει σημασία, είναι να λύσετε κάποια προβλήματα στην εργασία και την οικογένεια σας.

Σκορπιός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ξεχνάτε αυτούς που σας έχουν στηρίξει. Το σύμπαν μέσα στο 1ο δεκαήμερο του μήνα Ιανουαρίου, θα σας χαρίσει όλων των ειδών τις ανέσεις αλλά και θα φέρει ευκαιρίες, που θα αλλάξουν εκ βάθρων την ποιότητα της ζωής σας.

 

Τοξότης – Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν χρειάζεται να επιμένετε πάνω στις θέσεις σας … και να πιέζετε τον άνθρωπο σας για να συμφωνήσει μαζί σας. Πιθανόν και λίγο αργότερα, όλο αυτό να φέρει εκ νέου διαφωνίες.  Προσφέρετε χρόνο σε όλους και μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτό.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Μόνο μέσα από διπλωματικές συμπεριφορές μπορείτε να φέρετε ένα πιο ήσυχο κλίμα, μέσα στην σχέση σας. Επίσης, ένα φιλικό σας πρόσωπο, θέλει να συζητήσει κάτι σοβαρό μαζί σας… ίσως μια συνεργασία.

Υδροχόος – Η ΝΥΧΤΑ

Με τον άνθρωπο που αγαπάτε, είναι θέμα μόνο λίγων ημερών, για να μιλήσετε και πάλι και να συναντηθείτε. Πολλά αυτά που έχουν αλλάξει, και μάλλον τώρα θα είναι και πιο στρωτές οι συνθήκες για να είστε μαζί και μόνιμα.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Αυτές τις ημέρες, κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα εκδηλώσει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά που θα σας κάνει να σκεφτείτε περίεργα. Ένας νέος έρωτας θα μπει χωρίς καθυστέρηση στην καρδιά σας.