Εβδομαδιαία ΤΑΡΩ 30/12-05/01 Ερωτικές προβλέψεις

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά αυτό δεν σας νοιάζει και πολύ καθώς, έχετε κοντά σας κόσμο – φίλους – αγαπημένα άτομα. Επίσης, οι χωρισμένοι, πιθανόν αυτό το χρονικό διάστημα, να καταφέρουν να επανασυνδεθούν.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Υπάρχουν μπερδεμένα και συγκεχυμένα μηνύματα, από το άτομο που νομίζετε, ότι τρέφει κάποιο προσωπικό ενδιαφέρον για εσάς. Μην κάνετε κάτι  ιδιαίτερα τολμηρό, παρά μόνο κρατήστε ζωντανές τις μεταξύ σας επικοινωνίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι αλλαγές που τρέχουν στην ζωή σας, έχουν αρχίσει και ευθυγραμμίζουν πολύ καλύτερα και την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Μέσα στον Ιανουάριο θα έχετε και κάποια νέα μερικοί από εσάς, από το παρελθόν σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είστε καιρό τώρα υποψιασμένοι, ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για κάτι, αλλά ακόμη δεν έχετε καταλάβει…το τι! Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε μια συνάντηση που σίγουρα θα σας λύσει όλες τις απορίες.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα λύσετε και πάλι τα πρακτικά – οικογενειακά – ψυχολογικά προβλήματα του συντρόφου σας. Τώρα καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί και αφοσιωμένοι σε αυτά που έχετε ανάγκη εσείς και μόνο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟ

Για πολύ ακόμη, ακόμη θα μείνει ο Ήλιος μέσα στον ζωδιακό οίκο του Αιγόκερω… και σίγουρα δεν θα πρέπει να αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος. Τώρα που και τα οικονομικά σας δείχνουν να έχουν άνοδο, μπορείτε να δράσετε ακόμη και για την ερωτική σας σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Πολλά τα νέα φλερτ που τρέχουν μέσα στην ζωή σας και αυτό πια σας έχει βάλει, σε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία. Τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο για να αφήσετε και όλο το δύσκολο σας παρελθόν, να ξεχαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η θέση σας είναι λεπτή, καθώς έχετε τους τελευταίους μήνες μπλέξει με δύο παράλληλες διαδρομές! Τώρα που θα έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να σκεφτείτε και να δώσετε τις σωστές απαντήσεις εκεί που πρέπει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είστε σίγουροι, ότι αυτό το χρονικό διάστημα θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Έχετε πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε σε οικογένεια και εργασία, που μάλλον και κάτι τώρα να σας περιτριγυρίζει, εσείς δεν το έχετε ακόμη αντιληφθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Όλο το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, θα έχετε πολλές επικοινωνίες ίσως και συναντήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα έχουν διαφοροποιηθεί πολλά και στις ζωές των δύο σας και μπορείτε να πετύχετε μια επανασύνδεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας επίκεντρο, το έχετε ήδη κερδίσει. Από το τέλος του μήνα αυτού, θα τύχετε πολλών συζητήσεων, που θα σας φέρουν πιο κοντά και ίσως σε μια νέα σχέση. Προσοχή στα οικονομικά σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η εποχή, σας βρίσκει άκρως πιεσμένους μέσα σε αισθηματικές ιστορίες, που δεν σας αξίζουν. Τώρα είναι και η πιο σωστή χρονική στιγμή, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε σε όλους τις αληθινές σας προθέσεις.