Η τράπουλα της Χήρας – Ερωτικές αποκαλύψεις για το παρελθόν όλων!

Αποκαλύψεις για τις επόμενες ώρες – ημέρες:

Κριός – ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Αν δεν θέλετε να επιστρέψετε στα παλιά, τότε μην ψάχνεστε γύρω από αυτό. Τώρα που είστε έτοιμοι για να πάτε πιο κάτω, κρατήστε μόνο την πολύτιμη σας εμπειρία, και δείτε με καθαρή ματιά, ποιος αξίζει να σταθεί επάξια δίπλα σας.

Ταύρος ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΆΝΤΡΑ

Το συντροφικό σας έτερο, θα σας πιέσει έμμεσα αυτό το χρονικό διάστημα, για να πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις, γύρω από την πορεία σας ίσως και με σκοπό τον γάμο – οικογένεια. Ακόμη να είστε ανοιχτοί σε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας έρθουν από άλλες πηγές.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΨΑΡΙΑ

Οι τρόποι που έχει χρησιμοποιήσει το ταίρι σας το πρώην, για να σας πλησιάσει, θα σας εκπλήξουν. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε νέα του ίσως και μια επίσκεψη του, μαζί με ολοκληρωμένες προτάσεις που θα σας φέρουν κοντά σε μια επανασύνδεση.

 

Καρκίνος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Εσείς και μέχρι και την λήξη του Ιανουαρίου, μην πάρετε κάποιες καταλυτικές αποφάσεις, για την εργασία ή την προσωπική σας ζωή, καθώς όλα ακόμη είναι ρευστά. Ταξίδια και προτάσεις για νέα επαγγελματικά ανοίγματα να περιμένετε άμεσα.

Λέων Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

Η συντροφιά, αυτόν τον καιρό δεν σας λείπει, και σίγουρα αισθάνεστε ότι μπορείτε να δώσετε περισσότερο από τον χρόνο σας, σε άτομα που σας αγαπούν σαν φίλο τους. Εσείς που είστε σε σοβαρές δεσμεύσεις, καλύτερα να σκεφτείτε και το άμεσο μέλλον σας.  

 

Παρθένος ΤΟ ΡΟΔΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ

Προτάσεις για ραντεβού – έξοδο θα λάβετε, από τον άνθρωπο που καιρό τώρα έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά δεν έχετε τολμήσει να του το εκφράσετε. Σίγουρα έχετε μεγάλη απορία για τις προθέσεις του, αλλά εσείς από την μεριά σας, πείτε τα λιγότερα δυνατά.

 

Ζυγός ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δεν θα βρείτε νέα αγάπη, αν πρώτα δεν κλείσετε όλα τα παλιά σας θέματα. Βάλτε τα προσωπικά σας όρια σε όλους, και αφήστε τον καλύτερο και τον πιο άξιο, να κατακτήσει την τόσο δύσκολη σας καρδιά. Χρήματα που αναμένετε, σας πλησιάζουν.

Σκορπιός Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Κινητικότητα, ερωτόλογα και όχι μόνο βλέπετε από τον πρώην σας ή το πρόσωπο που σας φλερτάρει καιρό…και μάλλον όλα θα οδηγηθούν σε μια κοινή συνάντηση, που θα σας ξεκαθαρίσει τα πάντα. Φροντίστε αυτό ακόμη να μην το ανακοινώσετε γύρω – γύρω!

 

Τοξότης Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ

Η γλώσσα σας θέλει να πει πολλά και μάλλον ακόμη δεν είστε έτοιμοι! Ο αγαπημένος σας έχει σίγουρα καταλάβει τα λάθη του και ζητάει, να του δώσετε χρόνο για να σας αποδείξει τι θέλει και αυτός στο από εδώ και μετά για την σχέση σας.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Όσα και να έχετε πει και κάνει με τον σύντροφο σας, δεν αισθάνεστε ότι είστε κοντά σαν ζευγάρι. Αυτό είναι και ένα σήμα από το σύμπαν, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ή απλά μέχρι εκεί έχει δυναμικές αυτός ο ερωτικός σας συσχετισμός.

Υδροχόος Η  ΠΑΛΙΑ ΑΓΚΥΡΑ

Ανοίξτε τα μάτια σας και θα διαπιστώσετε προς μεγάλη σας έκπληξη, ότι υπάρχει ένα άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, που θέλει την καρδιά σας, αλλά ακόμη δεν σας το έχει δείξει με ευθύ τρόπο. Από τα τέλη της εβδομάδας 05/01/2020, θα τρέξουν ευχάριστες εξελίξεις.

 

Ιχθείς  Η ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ

Οι καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, έχουν γίνει δύσκολες και αυτό είναι κάτι που τώρα σας βάζει σε μια διαδικασία για να συζητήσετε, και να βρείτε τις κοινές λύσεις, αν υπάρχουν. Μέσα σε όλα αυτά μην ανακατέψετε τους κοινούς σας γνωστούς.