Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 30/12

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Είστε σίγουρα σε μια καλή διάθεση και αυτό είναι και κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι και την λήξη του τρέχοντος έτους. Μια παραπάνω προσοχή, ίσως να χρειαστεί στις διαπροσωπικές – κοινωνικές σας  σχέσεις, που μάλλον έχει εκεί μαζευτεί πολύς κόσμος, που δεν είναι συμβατός με τα δεδομένα σας.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Με την Αφροδίτη να σας υποστηρίζει, εσείς θα καταφέρετε με σχετική άνεση, να διορθώσετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση – γάμο σας. Από τα μέσα του Ιανουαρίου, λεφτά και επαγγελματικά ανοίγματα θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Αλλαγή σε όλα τα πεδία και τους τομείς της ζωής σας, να περιμένετε και μάλιστα με την βοήθεια του ανθρώπου σας, που κάνει ότι μπορεί πια για να σας έχει χαρούμενους! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα χρειαστεί να είναι διπλά πιο προσεχτικοί σε προτάσεις από το παρελθόν τους.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ       

Οι μέρες και οι εβδομάδες που έρχονται είναι μόνο υπέρ σας. Θα έχετε αρκετές τροποποιήσεις στην αισθηματική σας ζωή, και κυρίως εσείς που τώρα είστε μαλωμένοι ή χωρισμένοι από τον σύντροφο σας. Φίλοι και γνωστοί, θα γίνουν η γέφυρα για επικοινωνίες και συναντήσεις.

Λέων ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Θα βρείτε πολλά νέα άτομα αυτόν τον καιρό στον δρόμο σας και αυτό είναι και κάτι θα σας κάνει, εσάς που είστε μόνοι… να ξανασκεφτείτε την ιδέα μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης. Στην εργασία σας, θα έχετε προτάσεις για κάτι άλλο ή και για να φύγετε για ένα διάστημα σε άλλη περιοχή.

 

Παρθένος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να υπάρχουν πολλά ζητήματα, που ακόμη το συντροφικό σας έτερο, δεν έχει καταφέρει να λύσει, αλλά τα συναισθήματα μέσα από τις πράξεις του, σίγουρα θα σας κάνουν να του δώσετε ακόμη λίγο χρόνο. Μέχρι τότε, αφήστε τους φίλους σας, να έρθουν πιο κοντά σας!

 

Ζυγός ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Είστε το επίκεντρο του αστρολογικού και του συμπαντικού γίγνεσθαι! Μην επαναπαύεστε λοιπόν, και δείτε πιο καθαρά τις ευκαιρίες που σας έρχονται από τον εργασιακό σας κύκλο. Όσοι έχουν σκοπό, να παντρευτούν ή να κάνουν παιδιά, ας περιμένουν καλύτερα το Καλοκαίρι του 2020.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Με την υπομονή και τις δικαιολογίες, εσείς εκ ζωδίου δεν τα έχετε καλά. Τώρα χρειάζεται να δείτε την πραγματικότητα και τι πρέπει να κρατήσετε κοντά σας, και τι να αφήστε να φύγει. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις, θα γίνουν εύκολα και με κοινή συναίνεση.

 

Τοξότης Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δηλώνετε ότι είστε έτοιμοι, για να κάνετε τα επόμενα βήματα στην σχέση σας, και αυτό τώρα σας έχει βάλει σε πιο ανεβασμένους ρυθμούς, σε κάθε επίπεδο. Από τους λίγους που έχουν μείνει ερωτικά μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι αλλάζει προς το καλύτερο.

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα χρειαστεί να είστε έτοιμοι, για όλα …και ειδικά μέσα στην προσωπική σας ζωή! Οι προτάσεις για κάτι περισσότερο από το άτομο που είστε μαζί θα έρθουν σίγουρα, αλλά εσείς θα πρέπει να δείτε αν θέλετε και αν μπορείτε … όλα αυτά να τα υποστηρίξετε.

 

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Το μόνο που θα πρέπει να σας νοιάζει, είναι τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Έχετε κάνει κάποια λάθη, και καλείστε τώρα να τα λύσετε με τον καλύτερο τρόπο. Οι έρωτες και τα πάθη θα σας έρθουν από τον Ιανουάριο, και θα συμπληρώσουν ιδανικά την καθημερινότητα σας.

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Με τα άστρα υπέρ σας, σαφώς και από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα έχετε επιστροφές και επικοινωνίες από το παρελθόν σας. Πιθανόν και να σας ταράξει ευχάριστα αυτή η αλλαγή, αλλά τώρα θα έχετε και την ευκαιρία, για να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας.