Τσιγγάνικο ρίξιμο – Οι ερωτικές επανασυνδέσεις πλησιάζουν

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός  Η ΤΣΙΓΓΑΝΑ ‘Δ’
Πολλά αυτά που θα αλλάξουν στην ζωή σας, και μάλλον είναι και κάτι που το έχετε ανάγκη. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, θα σας υποστηρίξει σε όλα τα όνειρα σας. Μερικοί ίσως και να αποφασίσουν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι ή μια μετοίκηση.

Αστρολογική Τύχη  με : Τοξότες και Υδροχόους.

Τυχερό διάστημα : 04-11/01

Ταύρος Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Όποιον και να θέλετε ερωτικά, καλύτερα να περιμένετε να του το ανακοινώσετε με τον τρόπο σας, μετά τις 08/01 που και όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι, θα σας υποστηρίζει. Κάποια έκτακτα λεφτά σας πλησιάζουν!

Αστρολογική Τύχη  με : Ταύρους και Αιγόκερους

Τυχερό διάστημα : 02-08/01

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

Οι προσωπικοί σας ρυθμοί είναι σίγουρα πολύ ανεβασμένοι, και αυτό σας δείχνει πιο ερωτικούς στα μάτια του ατόμου που θέλετε και εσείς. Οι μέρες θα δώσουν πρακτικές ευκαιρίες για επικοινωνίες …αλλά και προσωπικές συναντήσεις.

Αστρολογική Τύχη  με : Καρκίνους και Ιχθείς

Τυχερό διάστημα : 01-05/11

Καρκίνος ΤΑ 3 ΣΠΑΘΙΑ

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι που θα σας φέρει, επικοινωνιακά κοντά στον άνθρωπο που θέλετε. Ακόμη υπάρχουν προβλήματα που δεν σας αφήνουν να μιλήσετε για το μέλλον σας. Από τον νέο μήνα Ιανουάριο αυτό αλλάζει. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις και από την άλλη πλευρά.

Αστρολογική Τύχη  με : Ταύρους και Τοξότες

Τυχερό διάστημα : 10-14/01

 

Λέων Ο ΚΟΡΩΝΑΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Σας δίνετε μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξετε την καριέρα σας και να πάτε σε καταστάσεις και πορεία που πάντα ονειρευόσασταν. Τώρα χρειάζεται να γίνουν και πράματα που αφορούν τον άνθρωπο σας …και την οικογένεια σας σίγουρα.

Αστρολογική Τύχη  με : Λέοντες και Σκορπιούς

Τυχερό διάστημα : 05-11/01

Παρθένος ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Είναι τόσο σημαντικό για εσάς, να μην δώσετε ακόμη μια δεύτερη αισθηματική ευκαιρία στον σύντροφο σας τον πρώην, καθώς ξέρετε ότι από την δική του την μεριά θα σας κάνει αν του το επιτρέψετε τα ίδια όπως και παλιά.

Αστρολογική Τύχη  με : Αιγόκερους και Υδροχόους

Τυχερό διάστημα : 12-18/01

 

Ζυγός ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ

Θα συνεχίσετε να κάνετε παρέα με κάποιον, που τον έχετε ερωτευτεί ακόμη και σε φιλικό επίπεδο, και μάλλον θα καταφέρετε να τον κερδίσετε μέσα από την δυναμική του χαρακτήρα σας. Σίγουρα αυτήν την φορά μην εμπλέξετε τρίτα άτομα στο μεταξύ σας.

Αστρολογική Τύχη  με : Κριούς και Σκορπιούς

Τυχερό διάστημα : 06-10/01

Σκορπιός ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Πολλά αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην ψυχή σας, και τώρα αυτό που θέλετε είναι  προστατεύσετε την καθημερινότητα σας. Σίγουρα θα θελήσουν κάποια νέα πρόσωπα να σας πλησιάσουν, αλλά εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί μέχρι κεραίας.

Αστρολογική Τύχη  με : Παρθένους και Αιγόκερους

Τυχερό διάστημα : 15-19/01

 

Τοξότης ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δεν θα δώσετε πια και πολλή σημασία, σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά πως μπορείτε επιτέλους αυτόν τον προ-τελευταίο μήνα του έτους, να ξεκουραστείτε με τον άνθρωπο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν φρέσκιες γνωριμίες.

Αστρολογική Τύχη  με : Τοξότες και Ιχθείς

Τυχερό διάστημα : 02-07/01

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΥΜΜΑ

Μην αφήνετε άλλα κενά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς ήδη υπάρχουν θέματα που δεν έχουν την λύση τους. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα  Ιανουαρίου και μετά, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και τα οικονομικά σας ζητούμενα.

Αστρολογική Τύχη  με : Λέοντες και Ζυγούς

Τυχερό διάστημα : 14-21/01

Υδροχόος Ο ΓΥΑΛΟΣ

Εκπλήξεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας, θα έχετε και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει σίγουρα μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, έτσι ώστε να μπορέσετε κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις, να τις ξεπεράσετε άμεσα.

Αστρολογική Τύχη  με : Αιγόκερους και Ιχθείς

Τυχερό διάστημα : 06-11/01

 

Ιχθείς ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Πολλά αυτά που σας έχουν αναστατώσει, με τον άνθρωπο σας, αλλά από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα Ιανουαρίου, σίγουρα μέσα από ώριμο διάλογο. Εσείς που έχετε πάρει τις τελικές αποφάσεις για μια επίσημη δέσμευση, δείτε και πιο μακροπρόθεσμα τα οικονομικά σας.

Αστρολογική Τύχη  με : Καρκίνους και Παρθένους

Τυχερό διάστημα : 02-08/01