Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 31/12/2019

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:

Κριός Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δηλώνετε ότι έχετε πια κουραστεί, από τις λάθος σχέσεις του παρελθόντος, και ότι πια ζητάτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με τον σωστό άνθρωπο, που ίσως και να έχετε ήδη βρει. Οι μέρες του Ιανουαρίου, θα σας δώσουν και κάποια εξτρά χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Ταύρος ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όλες οι τελευταίες συζητήσεις που έχετε κάνει με τον σύντροφο σας, έχουν σαν στόχο, να ξεπεράσετε όλα τα παλιά σας προβλήματα και παρεξηγήσεις… και να πάτε την σχέση σας πιο κάτω. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα τύχουν νέων γνωριμιών.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Μην συζητάτε για αυτά που έχουν ήδη γίνει μέσα στον δεσμό σας, με τον άνθρωπο σας. Τώρα είναι και ένα ιδανικό χρονικό διάστημα, που μπορείτε να δείτε και τα κοινά σας οικονομικά πιο διεξοδικά. Οι χωρισμένοι σίγουρα θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν τους.

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μέσα στην σκέψη σας, συνεχώς είναι ένα καινούργιο πρόσωπο που θέλει, να σας μιλήσει για κάτι περισσότερο, αλλά βλέπετε ότι δεν τολμά. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παρά μόνο να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, για να εκδηλωθούν όλα τα συναισθήματα! 

 

Λέων ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Μην δώσετε ακόμη το πράσινο φως σε κάποιον που στο παρελθόν σας, σας έχει πληγώσει συναισθηματικά. Τώρα που θα βρεθείτε και από κοντά, σίγουρα πολλές από τις απορίες σας θα λυθούν. Στον αντίποδα, εσείς που έχετε σχέση, είναι η ώρα για να βάλετε τα όρια σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Θα πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα για τα οικονομικά σας δεδομένα, πριν να κάνετε κάποια κίνηση – πρόταση για δέσμευση, προς το άτομο που έχετε σχέση. Μέσα στα πολλά που έχετε να ολοκληρώσετε αυτές τις ημέρες, είναι ένα ταξίδι ή μια σοβαρή εργασιακή δράση.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Θα πρέπει να κάνετε μια μεγαλύτερη τελικά προσπάθεια, για να πείσετε τον πρώην σας να επιστρέψει. Ξέρετε ότι έχουν γίνει λάθη και από τις δύο μεριές, αλλά σίγουρα όλα μέσα από την αληθινή προσέγγιση όλα μπορείτε και πάλι να τα φέρετε στους δρόμους σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Είστε πραγματικά οι τελευταίοι, που θα πρέπει να έχετε κάποιο παράπονο, από τον σύντροφο σας, μιας και κάνει ότι μπορεί προκειμένου να είναι κοντά σας. Μερικοί, από εσάς, μέσα στον μήνα του Ιανουαρίου … θα δεχτείτε αναπάντεχες προτάσεις γάμου.

 

Τοξότης ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα και το πιο πιθανόν, είναι να χρειαστεί να ζητήσετε την κατανόηση του συντρόφου σας. Μην σας απασχολεί, καθώς επιπροσθέτως σε ότι και να χρειαστείτε θα σας υποστηρίξει τα μέγιστα.

 

 

Αιγόκερως ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

 Οι αλλαγές που έχει προτείνει το ταίρι σας, δεν σας αρέσουν καθόλου και σίγουρα δεν είστε υποχρεωμένοι να τις δεχτείτε. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές και μέχρι το τέλος του μήνα Ιανουαρίου, δώστε τις απαντήσεις σας μαζί με τις δικές σας νέες προτάσεις.

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Δεν θα πρέπει πια να σας νοιάζει, τι συμβαίνει μέσα στην σχέση του πρώην σας. Εσείς πραγματικά έχετε όλη την εύνοια του σύμπαντος, για να κινηθείτε μπροστά. Έκτακτα χρήματα, έρχονται στον δρόμο σας και σας δίνουν ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές.

Ιχθείς ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Πολλά τα νέα άτομα, που έχουν έρθει στον δρόμο σας και σας κάνουν σινιάλα έρωτα. Εσείς που πια έχετε την απόλυτη εμπειρία μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, ποιος από όλους αυτούς είναι σοβαρός, ή απλά κάνει το παιχνίδι του.