Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 01/01

Ερωτικές προβλέψεις:

 

Κριός – ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αν εσείς αυτό θέλετε. Τώρα που τα οικονομικά σας, σας υποστηρίζουν θα λύσετε προβλήματα που σίγουρα θα σας φέρουν και πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπιέστε.

Ταύρος – ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί οι χρόνοι σας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή κοινωνικών συνθηκών, να είναι περιορισμένοι, αλλά το μην χάνεστε από την σχέση σας και τον άνθρωπο σας που έχει πολλά να συζητήσει μαζί σας.

 

Δίδυμοι  – ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Τίποτα δεν μπορεί εσάς να σας σταματήσει σε όλα αυτά που έχετε αποφασίσει να κάνετε μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Το σημαντικό είναι ότι και η προσωπική σας ζωή θα πάει πολύ καλύτερα!

 

Καρκίνος  – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί να ξέρετε τι έχει γίνει στο παρόν και στο πρόσφατο παρελθόν του ατόμου που σας αφορά, αλλά ιδανικά μην κάνετε το λάθος να το αποκαλύψετε, σε μια επόμενη σας συνάντηση. Οι εξελίξεις τρέχουν.

 

Λέων – ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Οι δρόμοι σας είναι ανοιχτοί, και αυτό που τώρα έχει σημασία, είναι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε αλλά και ποιους τελικά ανθρώπους, αξίζει να έχετε κοντά σας. Το παρελθόν σαν σύνολο…. σβήστε το!

 

Παρθένος – ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κρατήστε όσο μπορείτε τις ισορροπίες, μέσα στην σχέση σας και μην χάνεστε μόνο σε λόγια και καταστάσεις που δεν είναι της δική σας φιλοσοφίας. Υπάρχουν και κάποια οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να λύσετε.

Ζυγός –  ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που λέτε και υπόσχεστε στο άλλο φύλο, καθώς ήδη κάποιος σας έχει ερωτευτεί. Το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει 04+05/01, θα σας γίνουν και οι σχετικές αποκαλύψεις.

 

Σκορπιός  – ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Κάποια πράματα μπορεί να σας φαίνονται λίγο ασυνήθιστα, στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, αλλά δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να εκνευρίζεστε. Υπάρχουν λόγοι που θα σας αποκαλυφθούν άμεσα.

 

Τοξότης  – ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Με το άτομο που αγαπιέστε θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες, να έρθετε πιο κοντά και να βρείτε μια κοινή συνισταμένη που  θα σας πάει και σε πιο επίσημα βήματα. Χρήματα και περιουσιακά στοιχεία, έρχονται και σας ξεμπλοκάρουν.

Αιγόκερως –  ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα Ιανουαρίου, θα έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι έχει πάρει αποφάσεις τελικές. Μέσα σε όλα αυτά σίγουρα προσθέστε και τα δικά σας δεδομένα.

 

Υδροχόος   –  ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Έχετε σκεφτεί τα πάντα, γύρω από τα ερωτικά σας θέματα.  Τώρα είναι και το πιο σωστό σημείο, για να δράσετε είτε είστε μόνοι σας είτε μέσα σε σχέσεις. Δώστε και την ανάλογη προσοχή σε οικογένεια και εργασία.

Ιχθείς – ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Μια ακόμη φορά, έχετε απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας και αυτό έχει σίγουρα χαλάσει τις συνολικές σας ισορροπίες. Τώρα που θα συναντηθείτε, φροντίστε να είστε πιο απόλυτα και ευθείς στις νέες σας προτάσεις.