Τσιγγάνικη τράπουλα – Ρίξιμο 7ημέρου

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  – ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

Για τους δικούς σας λόγους, δεν θέλετε να εμπλακείτε μέσα σε σχέσεις που δεν έχουν κάτι καλό ή ξεκάθαρο να σας προσφέρουν. Τώρα χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και να κινηθείτε βάση μόνο των δικών σας επιθυμιών και συμφερόντων.

Ταύρος – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Σαφώς και δεν έχετε πλήρη εικόνα ακόμη, για το άτομο που σας αφορά και  μάλλον θα πρέπει να δώσετε χρόνο για να υπάρξει η οικειοποίηση. Στα οικονομικά σας, επίσης επηρεάζεστε θετικά, με τις ευκαιρίες να περνούν μπροστά από τα μάτια σας.

 

Δίδυμοι – Η ΛΙΜΝΗ

Πιθανόν και να έχετε επηρεαστεί από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας, και τώρα δεν βλέπετε τις ευκαιρίες που περνούν μπροστά από τα μάτια σας. Οι μέρες έχουν και κάποια έκτακτα χρήματα, για την τσέπη σας.

 

Καρκίνος – Ο ΣΤΑΥΛΟΣ

Το ότι είστε αποστασιοποιημένοι, από το παρελθόν σας, τελικά μόνο σε καλό θα σας βγει. Υπάρχουν τώρα μέσα στην καθημερινότητα σας, άτομα και θετικές καταστάσεις που μπορούν και πάλι να σας βάλουν στα μονοπάτια του έρωτα και μιας σωστής σχέσης.

Λέων – ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο λάθος και με τον ίδιο άνθρωπο. Μάλλον σε κάτι θα φταίτε εσείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε εκπλήξεις επικοινωνιακές που καλό θα ήταν να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπέρ σας.            

 

Παρθένος – Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε πραγματικά, ότι με το ταίρι σας, είστε πάνω σε άλλες συναισθηματικές διαδρομές. Οι συζητήσεις που πλησιάζουν και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα 06/01, θα σας φωτίσουν την πάσα αλήθεια. Είναι στο δικό σας χέρι… πως θα θελήσετε να κινηθείτε πια.

 

Ζυγός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχει μια γενικότερη ησυχία, μέσα στην ζωή σας και αυτό είναι κάτι που τώρα σας έχει κάνει να βρείτε την ισορροπία σας. Ακόμη, και εσείς που είστε ελεύθεροι, θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για το επάγγελμα και τις φιλίες σας.

 

Σκορπιός – ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τον πρώην σας έτσι εύκολα, και τα συναισθήματα του. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές, που ακόμη δεν τις ξέρετε και που θέλει να σας τις ανακοινώσει. Ακούστε, ενημερωθείτε και αν μπορείτε να δώσετε μια ευκαιρία, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

 

 

Τοξότης – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, για εσάς ειδικά στον ερωτικό τομέα, έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε με τον άνθρωπο που αγαπιέστε και χωρίς άλλα ενδιάμεσα προβλήματα και καθυστερήσεις.  Επίσης, στα οικονομικά σας, θα έχετε εξαιρετικές ειδήσεις.

 

Αιγόκερως – Ο ΙΠΠΕΑΣ

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν σας, είναι ακόμη ενεργά μέσα στο μυαλό σας και μάλλον είναι και το μόνιμο εμπόδιο, από το να πάτε πιο κάτω. Με την αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης προσεχώς… σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες επανασυνδέσεις,  μέσα από την βοήθεια και την υποστήριξη φίλων και γνωστών.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΝΕΡΟ

Δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί, στο άτομο που αγαπάτε, αλλά αυτήν την εποχή δεν σας μιλάει. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς θα βρεθείτε υπό πίεση έτσι ώστε να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις, που δεν θα έχουν πισωγύρισμα.

Ιχθείς – Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν θα περιμένετε κανέναν εσείς πια, για να σας δώσει απαντήσεις. Είστε έτοιμοι για μεγάλες και κάθετες αλλαγές μέσα στην ζωή σας και τώρα πρέπει να κοιτάξετε, και πολύ πιο σοβαρά την εργασία και όλες τις οικογενειακές σας σχέσεις και θέματα.