Η τράπουλα της Κατίνας κάνει ερωτικές προβλέψεις

Προβλέψεις για τις επόμενες 6 – 8 ημέρες:

 

Κριός  ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Την μεγάλη πρόοδο στην ερωτική σας ζωή, θα την έχετε από τα μέσα  του μήνα και μετά, και μέσα από πρακτικές πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, που δεν θέλει να κάνει άλλα λάθη και πειράματα για να σας χάσει.

Ταύρος Η ΚΑΜΗΛΑ

Είστε απόλυτοι σε αυτά που λέτε και θέλετε, από τον σύντροφο σας και αυτό το έχει πια καταλάβει. Μετά το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε και τις πιο καταλυτικές συζητήσεις γύρω από το μέλλον σας ίσως και κάτω, από επίσημες δεσμεύσεις.

 

Δίδυμοι Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν είστε τώρα εσείς για δεσμεύσεις και έναρξη μιας νέας ερωτικής ιστορίας, καθώς το μυαλό σας είναι γύρω από καταστάσεις που συσχετίζονται με την εργασία και την τυχόν επιμόρφωση σας. Τώρα θα έχετε και κάποια βοήθεια οικονομική, από την οικογένεια σας.

 

Καρκίνος ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ   

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι τον τελευταίο καιρό σκέφτεστε τόσο έντονα τον πρώην σας. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος και αυτός, και μάλλον από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, να είστε έτοιμοι για επισκέψεις και πολλές νέες προτάσεις.

Λέων ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Σημαίνετε πολλά για κάποιον που σας αγαπάει. Μπορεί αυτό και ακόμη να μην το έχετε καταλάβει, αλλά από τις 06/01 και μετά, θα έχετε εκπλήξεις που ούτε το μυαλό σας δεν χωράει. Τώρα δώστε και περισσότερο χρόνο στην εργασία σας.

 

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να μπορέσετε να δείτε, τι προβλήματα και κενά έχει η σχέση σας και με την βοήθεια του συντρόφου σας, να τα λύσετε. Εσείς που είστε σε διπλές καταστάσεις, πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας. 

 

Ζυγός Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Διαχωρίστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, ποιον θέλετε και τι χρειάζεται να έχει αυτός που τελικά θα παραμείνει δίπλα σας, με τον τίτλο του συντρόφου! Εσείς που ήδη είστε μέσα σε δύσκολες σχέσεις, έχετε ευθύνη που δεν μιλάτε.

Σκορπιός Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα καταφέρετε να αλλάξετε πολλά μέσα στην ζωή σας, και το πιο σημαντικό είναι, ότι όλο αυτό θα έχει και έναν μόνιμο χαρακτήρα. Επανασυνδέσεις, ταξίδια και νέες γνωριμίες…θα στρωθούν στα μονοπάτια σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από μια ερωτική επανασύνδεση, που όμως ακόμη χρειάζεται χρόνο. Μέσα στο δεύτερο μισό του μήνα, θα τύχετε εξελίξεων και δράσεων που θα σας διευκολύνουν κατά πολύ.

 

Αιγόκερως Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Δεν σας χρειάζεται και πολύς χρόνος, για να καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε όλα αυτά που τόσο καιρό σας, λέει κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο! Ναι υπάρχει έρωτας και προσεχώς εσείς θα μπείτε μέσα σε σχέση.

 

Υδροχόος ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας, μέσα σε καταστάσεις και τρίτες ζωές που δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να ξεκουραστείτε και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Ιχθείς Η ΑΛΕΠΟΥ

Στο 2ο  δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε μια ξαφνική είδηση ή και συνάντηση που θα σας φέρει κοντά σε μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Τώρα έχουν συμβεί πολλές και σημαντικές αλλαγές, άρα σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε.