Οι Κάρτες των Αγγέλων – Επιτέλους οι λύσεις θα έρθουν

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός – ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ

Φίλοι και γνωστοί σας, αυτό το διάστημα θα σας κάνουν πολλές προτάσεις που θα σας φτιάξουν το κέφι. Τώρα θα χρειαστεί να έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς πολλές νέα πρόσωπα θα διασταυρώσουν το μονοπάτι σας.


Ταύρος – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Έχετε αφήσει τα πάντα πίσω, για να δίνετε ευκαιρίες στον άνθρωπο σας που όντως δεν σας συμπεριφέρεται καλά. Είναι μόνο πλέον στην δική σας την σκέψη για το πώς θέλετε αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση να την διαχειριστείτε. Πάντως μπορείτε να ανατρέψετε το κλίμα υπέρ σας.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Πολύς ο καλός ο κόσμος, που έχετε γύρω σας και σας θέλει μέσα στην ζωή του. Είναι πια εποχή που θα κάνετε ΄μέσα σας και έξω σας΄, μια εκκαθάριση και σε κάθε επίπεδο.

 

Καρκίνος – Η ΜΟΥΣΙΚΗ

επανένωση, πρέπει να ζυγίσετε τα πάντα.

Αφήστε όλες τα παλιά γεγονότα, αλλά και τις άσχημες καταστάσεις να χαθούν από την σκέψη σας. Τώρα με το σύμπαν να σας ευνοεί, θα βρείτε νέα μονοπάτια που θα σας πάνε σε ένα καλύτερο οικονομικό επίπεδο, αλλά και μια πιο άνετη οικονομική ζωή. 

 

Λέων – Η ΦΙΛΙΑ

Δεν σας νοιάζει, τι έχει γίνει στο παρελθόν το αισθηματικό του συντρόφου σας ή του ατόμου που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Θα κάνετε λίγη συνειδητή υπομονή, και οι πράξεις του θα σας δικαιώσουν για όλα αυτά που ήδη έχετε προσφέρει.

 

Παρθένος – Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν είστε τελικά και τόσο σίγουροι, για αυτά που αισθάνεστε πλέον, για το άτομο που έχετε κοντά σας και ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Οι μέρες θα φέρουν θετικές συναντήσεις και μάλλον κάτι θα μπορέσει να διορθωθεί.

Ζυγός – Η ΣΤΕΓΑΣΗ

Μην δίνετε δικαιώματα μέσα στους κύκλους της οικογένειας σας, για το τι μπορεί  να συντελείται μέσα στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο. Οι μέρες έχουν θετικές λύσεις που θα έρθουν μέσα μόνο από διάλογο και αλληλουποχωρήσεις!

 

Σκορπιός – Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Οι εξηγήσεις που έχετε πάρει, από τον πρώην σας ή από το άτομο που αγαπάτε, σας έχουν πείσει, για να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Επίσης, μέσα στην δουλειά σας, θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας πάνε σε ένα άλλο επίπεδο αλλά και οικονομική δυναμική.

 

Τοξότης – Η ΦΥΣΗ

Επισκέψεις θα έχετε από παλιούς αγαπημένους σας φίλους και γνωστούς. Μερικοί ίσως και να καταφέρετε να αναθερμάνετε πια παλιά ρομαντική κατάσταση, και να την πάτε σε μια πιο σοβαρή σχέση. Υπάρχουν θέματα που σας κάνουν και στην εργασία σας να πάρετε τελικές αποφάσεις.

 

Αιγόκερως –  Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Θα δεχτείτε μεγάλη υποστήριξη από τον άνθρωπο και τα οικογενειακά σας μέλη. Τώρα θα μπορέσετε να ξανα-χτίσετε την ζωή σας σε πιο σταθερές βάσεις και να δείτε το άμεσο μέλλον σας με μεγαλύτερη άνεση. Ταξίδια και επιμόρφωση, είναι στα προσεχώς.

 

Υδροχόος – Η ΑΙΣΘΗΣΗ

Λίγα είναι αυτά τα σημεία που πια σας ενώνουν με το πρόσωπο, που σας αφορά! Οι εποχές έχουν σίγουρα αλλάξει και εσείς σαν ζευγάρι έχετε μείνει στάσιμοι. Συζητήσεις και συναντήσεις, θα έρθουν και θα σας βοηθήσουν στο να πάτε τελικά πιο κάτω.

 

Ιχθείς – Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη και τα κατάλληλα περιβάλλοντα – συνθήκες για να μπορέσετε να πάτε με το άτομο που έχετε ερωτευτεί, σε ένα άλλο επίπεδο σχέσης. Δεν χρειάζεται επ΄αυτου να στεναχωριέστε, καθώς όλα αλλάζουν από το δεύτερο μισό του μήνα.