Ερωτική ΤΑΡΩ για το Σαββατοκύριακο 04+05/01

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν συμφωνείτε με όλους εσείς. Ξέρετε ότι είστε σε μια δύσκολη και πιεστική φάση της ζωής σας, που πρέπει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στην εβδομάδα αυτήν, καθώς δεν έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα, που άμεσα θα πρέπει και να επιλύσετε. Οι έρωτες αυτές την στιγμή ίσως και να μην σας αφορούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν είστε τώρα εσείς για μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, καθώς υπάρχουν θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε μέσα στον μήνα αυτόν. Εσείς που προσπαθείτε για επανασύνδεση, θα χρειαστεί να περιμένετε τις γιορτές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είναι πολλές πια οι στιγμές που δεν περνάτε και τόσο καλά με τον άνθρωπο που είστε ερωτικά μαζί. Το έχει σίγουρα καταλάβει και θα λάβει τα μέτρα του προκειμένου, να μην σας χάσει – λήξει αυτή η σχέση.

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ακόμη στην ζωή σας και στην ζωή του ατόμου που έχετε καιρό τώρα αγαπήσει, δεν υπάρχουν και οι πιο κατάλληλες προϋποθέσεις για να είστε μαζί και επίσημα. Πάντως από τις 14/01, κάτι πρακτικό αλλάζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δεν σας χρειάζεται καμία επιβεβαίωση. Ξέρετε τι θέλετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, και τώρα περιμένετε από την δική του την μεριά κάτι περισσότερο. Ελεύθεροι και εργένηδες θα δεχτούν ερωτικά πυρά άμεσα.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν μπορείτε να δέχεστε εύκολα, κάποιον που φεύγει και επιστρέφει αναίτια. Τώρα που έχετε πλήρως καταλάβει τον χαρακτήρα του, μπορείτε και ανάλογα να συμπεριφερθείτε και μέχρι οι λύσεις να κάνουν την εμφάνιση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην αλλάζετε την ζωή σας ή τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, μόνο και μόνο για να αρέσετε σε κάποιον που έχετε ερωτευτεί. Αυτό είναι σίγουρα λάθος και σε μικρό χρονικό διάστημα, θα φτάσετε σε αδιέξοδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να πιέσετε πιο πολύ, τις επικοινωνίες με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις και να πάτε όλη αυτήν την κατάσταση ένα βήμα πιο κάτω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ  

Σε αυτό το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, εσείς θα μπορέσετε να κλείσετε πάρα πολλές εκκρεμότητες εν σχέση με τα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η Αφροδίτη προσεχώς, θα σας δίνει ευκαιρίες για να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τι ζητάτε πια από τους γύρω σας. Αυτό είναι και κάτι που θα έχει την εφαρμογή του, και στην σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην βγάζετε συμπεράσματα για το άτομο που θέλετε, χωρίς να ξέρετε τα βασικά. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα υπάρξουν πιο κοντινές επαφές, που θα ξεδιαλύνουν όλες τις πιθανές σας απορίες.