Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 04/01

Ερωτικές προβλέψεις:

 

Κριός ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν καινούργια δεδομένα, στην ερωτική σας ζωή αλλά με παλιές ιστορίες. Κάποιος που κάποτε μοιράστηκε μαζί σας όμορφες στιγμές θέλει άμεσα να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία για μόνιμη επανασύνδεση.

Ταύρος ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Θα χρειαστεί τις επόμενες ημέρες, να κάνετε ένα ταξίδι για να δείτε έναν αγαπημένο σας άνθρωπο ή κάποιο οικογενειακό πρόσωπο. Από κάποια πηγή επίσης, να αναμένετε και αρκετό χρήμα, που θα φέρει λύσεις.

 

 

Δίδυμοι Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Δεν μπορείτε να δώσετε ακόμη τις σαφείς σας απαντήσεις, στο άτομο που σας έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση. Χρειάζεστε τον χρόνο σας, έτσι ώστε να σκεφτείτε τα πάντα πιο ώριμα και σφαιρικά.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ          

Οι μέρες είναι γεμάτες από προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία από τους φίλους σας.  Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να βρείτε και πάλι την καλή σας την διάθεση αλλά και να ξεχαστείτε από τα παλιά.

 

Λέων ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται να δίνετε δικαιολογίες. Το ταίρι σας, σίγουρα σας ζηλεύει και το καλύτερο που έχετε να  κάνετε είναι να δώσετε ευκαιρίες διαλόγου, που σίγουρα θα σας φέρουν κοντά σε συγκεκριμένες λύσεις.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Κοιτάτε το μέλλον σας, με το παρόν ταίρι σας, και μάλλον δεν είστε και απόλυτα ευτυχισμένοι. Μέχρι και το τέλος του μήνα αυτού, θα έχετε μιλήσει με όλη την αλήθεια σας, και μέχρι να βρεθούν οι τρόποι….για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι διαβουλεύσεις που έρχονται από τον πρώην σύντροφο σας, αφορούν την  επανασύνδεση σας, υπό τους όρους που κάποτε εσείς είχατε θέσει. Μόνο τώρα οι γύρω καταστάσεις και άτομα, μπορούν να σας δώσουν το πράσινο φως.

Ζυγός

Το συντροφικό σας έτερο, για ακόμη μια φορά φέρνει στο προσκήνιο  καθυστερήσεις, και δεν σας προσφέρει τις απαντήσεις που θέλετε για εσάς τους δύο.  Επίσης, στην εργασία σας υπάρχουν αλλαγές που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Οι βαθύτερες σας σκέψεις, είναι γύρω από μια επανένωση, με το πρώην ταίρι σας…. που σίγουρα ήδη έχει εκφράσει κάτι σχετικό. Μην κάνετε ακόμη  κάποια παράτολμη κίνηση, καθώς υπάρχουν και λοιπές εξελίξεις.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Θέλετε κάποιος να σας αγαπήσει, για αυτό που είστε και όχι για αυτό που δείχνετε. Από όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, το καλύτερο που έχετε να κρατήσετε είναι τις πολύτιμες σας εμπειρίες και την αξιοπρέπεια σας.

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Βοήθεια θα λάβετε από τον άνθρωπο ή την οικογένεια σας. Τώρα μπορείτε και να κινηθείτε με άνεση και πιο υψηλές ταχύτητες. Ένας φίλος σας, έχει να σας κάνει μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Φροντίστε παραπάνω την σχέση σας και μην δίνετε χρόνο και χώρο σε τρίτα άτομα, που ήδη έχουν δείξει με όλους τους τρόπους την ζήλια τους. Εσείς που είστε μόνοι, ένας άτομο από την δουλειά σας, θα σας εκφράσει την ερωτική του προτίμηση!

 

Ιχθείς ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να είστε λίγο εκνευρισμένοι… με τον σύντροφο σας αλλά από τα μέσα της νέας εβδομάδας, όλο αυτό θα  υποχωρήσει. Οι καταστάσεις οι οικονομικές θα εξομαλυνθούν και η σχέση σας, θα περάσει σε ασφαλή ύδατα.