Τσιγγάνικη Τράπουλα – Τα τρίτα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους

Προβλέψεις για το επόμενο δεκαήμερο:

Κριός – Ο ΠΟΤΑΜΟΣ

Είστε πάντα ανυπόμονοι, και αυτό είναι κάτι που τώρα σας έχει βάλει σε μια διαδικασία, της έκπτωσης των επιθυμιών σας. Έχετε κάνει πολλές και νέες γνωριμίες που μάλλον πιο πολύ σας έχουν τελικά μπερδέψει. Επίσης, κάντε κάτι καλύτερο με την εργασία σας.

Ταύρος – ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Πολλές οι απαιτήσεις που έρχονται από τον άνθρωπο σας, που αυτό που θέλει είναι να σας μιλήσει για ένα μέλλον που θα είστε κάτω από μόνιμες δεσμεύσεις. Σκεφτείτε τα πάντα και μέσα σε αυτόν τον μήνα, δώστε τις απαντήσεις σας.

 

Δίδυμοι – ΤΑ ΔΥΟ ΆΛΟΓΑ

Όσα και να έχουν γίνει στο παρελθόν σας, εσείς πια τα έχετε πατάξει και δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν για να σας πτοήσει, σε όλα αυτά που τώρα σκέφτεστε να κάνετε. Μέσα στον μήνα αυτόν, θα έχετε προτάσεις για νέα σχέση… που θα σας εκπλήξουν.

 

Καρκίνος – Η ΠΥΛΗ          

Όσα έχουν ειπωθεί από την μεριά του συντρόφου σας, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα γίνουν πραγματικότητα. Σίγουρα τώρα θα δείτε ότι υπάρχουν περιθώρια για εσάς τους δύο να κάνετε πολλά πράματα μαζί… και  για πάντα!

Λέων – Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Μπορεί να μην θέλετε πια να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση, αλλά ήδη αντιλαμβάνεστε τρίτα μάτια επάνω σας, που σας κολακεύουν. Από τους λίγους που έχουν υγιείς σχέσεις, οι περισσότεροι θα αποφασίσουν να κάνουν το βήμα για έναν γάμο.

 

Παρθένος – ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μην χάνεστε μόνο μέσα σε προτάσεις των άλλων. Εσείς είστε πια σε μια καλή φάση, που μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες που θα σας πάνε σε επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες. Οι φίλοι σας πάντως έχουν παράπονα από εσάς.

 

Ζυγός – Ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

Δεν υπάρχει κάποια λογική σε όλα αυτά που βλέπετε από τον σύντροφο σας, που έχει πια δείξει έναν άλλο χαρακτήρα που δεν σας αρέσει. Μπορείτε να μιλήσετε και να πάρετε αποφάσεις που θα σας λυτρώσουν.

 

Σκορπιός – ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Δεν χρειάζεται να δίνετε ότι σας ζητούν και άμεσα. Αυτό που έχει την απόλυτη του προτεραιότητα, είναι να βρείτε εσείς τις δικές σας ισορροπίες και να σκεφτείτε που θέλετε να οδηγήσει την ζωή και τις επιθυμίες σας.

Τοξότης – Ο ΚΡΙΝΟΣ

Συμβαίνουν διάφορα μέσα στην εργασία σας και αυτό σας κάνει να μην έχετε και τόσο μεγάλη όρεξη, για τα προσωπικά σας. Αυτό είναι και ένα θέμα που θέλει το συντροφικό σας έτερο, να φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών… και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απαντήσεις.

 

Αιγόκερως – Ο ΓΑΜΟΣ

Όλες οι σκέψεις που τρέχουν αυτό το διάστημα, στο μυαλό σας ακουμπούν το ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό ίσως κάποιους από εσάς να σας αναγκάσει να ανοίξετε και πάλι κάποιες επικοινωνίες … με αμφίβολα αποτελέσματα.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Είστε μόνιμα απασχολημένοι, με καταστάσεις που τρέχουν στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή, με απώτερο σκοπό να ξεφύγετε από διάφορες σκέψεις οι οποίες ακουμπούν την τόσο ευαίσθητη σας καρδιά.

Ιχθείς – ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ

Δεν μπορείτε ακόμη να δεχτείτε μια επιστροφή… από το παρελθόν. Τώρα είστε σε μια φάση που μπορείτε να λύσετε κάποια προβλήματα στο παρόν και να κάνετε, ουσιώδη νέα ξεκινήματα με τους ανθρώπους, που πραγματικά σας αγαπούν.