Η τράπουλα του Πασά – Τα μυστικά των Εραστών

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

 

Κριός – ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Δεν σας είναι εύκολο να πάτε την ζωή σας, πιο κάτω μετά από αυτόν τον χωρισμό. Σίγουρα μπορείτε να μείνετε λίγο μόνοι σας έτσι ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Τώρα θα έχετε και πολλές απαιτήσεις από την εργασία και οικογένεια σας.

Ταύρος – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Έλλειψη αγάπης και προσοχής έχετε παρατηρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας και αυτό έχει αρχίσει και σας πληγώνει. Υπάρχουν σίγουρα θέματα που σας ενοχλούν και τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να τα συζητήσετε.

 

 

Δίδυμοι – ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Μην κάνετε ερωτικές υπερβολές, απλά και μόνο για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που αγαπάτε. Ξέρει ότι έχετε συναισθήματα και μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα σας εκφράσει και τα δικά του. Επίσης, ένα παλιό πρόβλημα στην οικογένεια σας τώρα θα λυθεί.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Κρατήστε μικρό καλάθι, σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας και θα καταφέρετε πολλά τελικά. Μπορεί το ταίρι σας να  καθυστερεί όλα αυτά που σας έχει τάξει, αλλά δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που θα πρέπει να προσέξετε… παρά μόνο τα οικονομικά σας.

 

Λέων – ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Δεν μπορείτε εσείς πια να περιμένετε κανέναν. Τώρα υπάρχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα στην ζωή σας, που σας καλούν να δώσετε πρακτικές λύσεις.  Οι έρωτες και τα βαριά συναισθήματα, επί του παρόντος σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Παρθένος – ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Σημεία ερωτικού ενδιαφέροντος, έχετε πιάσει από κάποιον γνωστό σας, και μάλλον αυτό σας έχει τραβήξει την προσοχή. Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα λάβετε και τις σχετικές προτάσεις που θα σας οδηγήσουν στην αρχή μιας σχέσης.

 

Λέων – ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Για εσάς, όλα είναι εύκολα και πόσο μάλλον τώρα που είστε μέσα σε μια υγιής σχέση, που σας έχει γεμίσει την καρδιά. Όσοι ακόμη αναζητάτε λύσεις για το ερωτικό σας παρελθόν, μέχρι τις 20/01 θα τις έχετε βρει αλλά και θα τις έχετε κάνει πράξη.

 

Ζυγός – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Κάποια μηνύματα και επισκέψεις να αναμένετε μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός. Ξέρετε ότι κάποιος από τα παλιά σας αναζητεί μέσα από τους κοινούς σας φίλους. Είστε έτοιμοι σε όλα σας για να θέσετε και εσείς τα εύλογα ερωτήματα σας.

Σκορπιός – ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Οι ευαισθησίες σας αυτήν την εποχή, έχουν έρθει σε πλήρη κόντρα με την λογική σας. Ο λόγος, είναι για ακόμη μια φορά, ο πρώην σας που επιθυμεί να επιστρέψει μέσα στην καθημερινότητα σας, αλλά χωρίς να αλλάζει κάτι σημαντικό.

 

Τοξότης – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο σκοπός σας είναι για αυτό το χρονικό διάστημα να λήξετε όλες τις παλιές σας αισθηματικές ιστορίες. Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που σίγουρα θα πρέπει εκεί επί του παρόντος θα δώσετε την προσοχή σας και την παρουσία σας.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Κάποιες στιγμές νοσταλγείτε το παρελθόν. Υπάρχουν ζητήματα που τα αποκαλείτε ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς, άρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να αποφασίσετε που και με ποιον θα κινηθείτε στο μέλλον σας.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας φέρνουν προξενιά το επόμενο χρονικό διάστημα, και σίγουρα σας δίνουν μια νότα χαράς. Με τόσα καλά αστρολογικά δεδομένα υπέρ σας, μπορείτε να βρείτε μια καινούργια αληθινή αγάπη.

Ιχθείς – ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Μόνο ανατροπές, μπορείτε να περιμένετε στον ερωτικό τομέα. Πολλά τα καινούργια πρόσωπα που έχουν έρθει στον δρόμο σας, και μάλλον σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Πιθανόν και τις προσεχείς ημέρες, να δεχτείτε και μια ερωτική προσέγγιση.