Εβδομαδιαία ΤΑΡΩ – Ερωτικές προβλέψεις 06-12/01

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Θα πρέπει να διεκδικήσετε τελικά αυτόν που θέλετε, και μέχρι να πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Το σύμπαν σας υποστηρίζει και σύντομα θα είστε ένα κανονικό ζευγάρι.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε καταφέρει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, στην εργασία και στις σπουδές σας και το μόνο σίγουρο, είναι ότι μπορείτε πια να αισθάνεστε και ασφαλείς. Παλιός έρωτας θα σας αναζητήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Υπάρχουν κάποια ζητήματα, από την μεριά του συντρόφου σας, που δεν σας επιτρέπουν ακόμη να κάνετε βήματα προς μια συγκατοίκηση ή και γάμο. Τώρα αυτό θα πρέπει και να συζητηθεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Ξέρετε ότι η ερωτική διάθεση του ατόμου που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας, δεν έχει φύγει… απλά εσείς αυτή τη εποχή δεν είστε και τόσο έτοιμοι για να ξεκινήσετε κάτι νέο.

 

ΛΕΩΝ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε λίγο θυμωμένοι με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να είναι λίγο ανέμελος και ανώριμος, πάνω σε όλα αυτά που έχετε καιρό τώρα συμφωνήσει ότι πρέπει να γίνουν για την σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ξεχάστε τα παλιά και τα άσχημα. Ο τρέχον μήνας, έχει για εσάς πολλά δώρα που σίγουρα θα σας διορθώσουν την ψυχολογία. Μέσα σε αυτά, και μια μεγάλη οικονομική  βοήθεια.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε πολυάσχολοι με τα εργασιακά και με τα οικονομικά σας δεδομένα, και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι έχετε και μια προσωπική ζωή. Θα σας το θυμίσει ο σύντροφος σας μέσα από έντονα παράπονα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μπορεί να έχετε επανασυνδεθεί, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά ακόμη μέσα σας δεν αισθάνεστε έτοιμοι για να πάτε και πιο κάτω. Ίσως και τελικά να  θέλετε τον χρόνο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η  ΔΥΝΑΜΗ

Περιμένετε κάποιες απαντήσεις, από τον σύντροφο σας και αυτές ακόμη δεν είναι έτοιμες για να σας δοθούν. Εσείς που είστε ελεύθεροι ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας, και θα δείτε νέα άτομα να σας πλησιάζουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Φίλοι και γνωστοί κάνουν ότι μπορούν, έτσι ώστε να καταφέρετε με τον πρώην σας, να μιλήσετε και να δώσετε στην σχέση σας, μια ακόμη ευκαιρία… καθώς την αξίζετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην λέτε και τόσα πολλά σε άτομα, που ναι μεν έχετε ερωτευτεί, αλλά δεν είναι ακόμη τόσο κοντά σας. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να επέλθει η ανάλογη οικειότητα.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην σας πιάνει πανικός, για το παρόν σας και όλα αυτά τα μπλεξίματα που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ταίρι σας, έχει καταλάβει τα λάθη του, και θέλει να τα διορθώσει.