Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 06/01

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Μην σταματάτε την ζωή σας, μόνο και μόνο για να περιμένετε κάποιον που ακόμη, δεν σας έχει δείξει κάτι. Οι επόμενες εβδομάδες, θα σας κάνουν πολλά δώρα γύρω από τα εργασιακά και τα οικονομικά σας ζητήματα.

Ταύρος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Δεν θέλετε να συνεχίσετε να πληγώνεστε μέσα από τις λάθος ερωτικές σας επιλογές… μόνο και μόνο επειδή είστε μόνοι.  Από το δεύτερο 15μερο του Ιανουαρίου, θα έχετε πολλές και σημαντικές νέες επαφές που οπωσδήποτε θα σας τραβήξουν την προσοχή.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δεν θέλετε ακόμη να περάσει αυτή η ερωτική σχέση, σε κάτι πιο σοβαρό… καθώς προσπαθείτε καιρό τώρα να κλείσετε όλες τις σχετικές σας εκκρεμότητες με το παρελθόν.  Κάποια χρήματα που σας χρωστάνε, θα σας αποδοθούν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι σκέψεις του συντρόφου σας, είναι μπερδεμένες. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα έχει φέρει στο τώρα πολλές και έντονες παρεξηγήσεις. Μην κάνετε κάτι περισσότερο από την μεριά σας, απλά δώστε χρόνο για να πάρετε τις απαντήσεις σας.

 

Λέων ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Η παράξενη συμπεριφορά του συντρόφου σας, σας έχει σίγουρα οδηγήσει σε μια αποξένωση, και μάλλον δεν έχετε τώρα και τον χρόνο ή έστω και την διάθεση για να περιμένετε κάτι άλλο. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα υπάρξουν εξελίξεις.          

 

Παρθένος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε αυτόν που έφυγε… και πάλι. Έχει αυτό συμβεί πολλές φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να αποφασίσετε τι θέλετε να γίνει και τι πρέπει αφήσετε πίσω σας.

 

Λέων ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάποιοι φίλοι σας, αυτό που θέλουν είναι να σας ενώσουν και πάλι με τον σύντροφο σας, αφού έχουν καιρό τώρα έχουν καταλάβει ότι δεν έχετε χωρίσει σε επίπεδο συναισθημάτων. Στην εργασία σας, θα λάβετε μια προαγωγή ή χρήμα.

Ζυγός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες στιγμές δεν καταλαβαίνετε τον σύντροφο σας, και τι τελικά θέλει από εσάς και την σχέση σας. Τώρα αυτές τις ημέρες, που θα βρεθείτε και θα μιλήσετε πιο αναλυτικά και ώριμα για τις επόμενες σας κινήσεις.

 

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Πολλά αυτά που έχετε να διεκπεραιώσετε μέσα στην σχέση σας, και ο χρόνος σας πραγματικά είναι περιορισμένος. Μπορεί να εισπράξετε κάποια παράπονα από το ταίρι σας, αλλά όλα θα ξεχαστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Διχασμένοι είστε καθώς στην ζωή σας, υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν και ακόμη δεν έχετε βρει την λύση τους. Εσείς που είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δύο αισθηματικές υποθέσεις, θα πρέπει να επισπεύσετε τις διαδικασίες.

Αιγόκερως ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Σίγουρα υπάρχουν στο τώρα προβλήματα, αλλά μόνο μέσα από την δική σας πρωτοβουλία μπορούν να λυθούν.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Ανοίγουν οι επικοινωνίες με το παρελθόν, και εσείς θα καταφέρετε να δώσετε μια ανάσα, μια ελπίδα στην επανασύνδεση που ζητάει ο πρώην σας. Επίσης, μέσα στην εργασία σας, θα βρείτε και κάτι που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Ιχθείς    Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου και θα καταφέρετε να λύσετε μαζί με τον σύντροφο σας, όλα αυτά που τόσο καιρό σας φρενάρουν από το να εξελιχθείτε σε κάτι πιο σοβαρό ή και επίσημο.