Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προθέσεις και πράξεις των ζωδίων

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός   Η Ελευθερία

Σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να ρυθμίσετε και πάλι τις καλές σας επικοινωνίες με το πρόσωπο που αγαπάτε. Πιθανόν και να έχει ήδη τις απαντήσεις έτοιμες!

Ταύρος –  Η Μουσική 

Είστε μέσα σε μια καλή διάθεση, καθώς βλέπετε την πρακτική αλλαγή του συντρόφου σας και όπως τα έχει δηλώσει στο παρελθόν. Θα υπάρξουν και κάποια καλά νέα στην εργασία σας, που θα σας φέρουν σε μια πολλή καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Δίδυμοι Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Έξοδος από τα προβλήματα προβλέπεται για εσάς, και σίγουρα τώρα μπορείτε να οργανώσετε την ζωή σας πολύ καλύτερα. Ο άνθρωπος που υπάρχει κοντά σας, έχει και αυτός κάποιες προτάσεις που σίγουρα θα σας γοητεύσουν ακόμη περισσότερο.

 

Καρκίνος Η Φύση

Δεν μπορείτε, να περιμένετε τις απαντήσεις κανενός, και πόσο μάλλον τώρα που έχετε και τόσα πολλά πράματα να κάνετε με την εργασία και την οικογένεια σας. Οι νέοι έρωτες θα σας επισκεφτούν από τις 19/01.

Λέων Η Νέα Αγάπη

Δεν περνάτε καλά μέσα στον δεσμό σας και αυτό είναι κάτι που τώρα, σας έχει κάνει να θέλετε να μιλήσετε πιο ειλικρινά, στον άνθρωπο σας που δείχνει ότι έχει και αυτός κάποια προβλήματα. Δεν υπάρχει πάντως κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί.

 

Παρθένος Ο Φύλακας Άγγελος

Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι, με όλα που  συμβαίνουν γύρω σας και μάλλον τώρα έχετε ανάγκη για να ξεκαθαρίσετε σε όλους πια είναι η θέση σας. Πιθανόν και μερικοί να ξεβολευτούν από όλα αυτά που θα ανακοινώσετε.

 

Ζυγός Το Ησυχαστήριο

Δεν είστε εσείς για σκοπιμότητες. Τώρα χρειάζεται να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να δράσετε υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Μερικοί θα  κάνουν και μια σειρά από ταξίδια στο εξωτερικό.

 

Σκορπιός Η Δύναμη

Φροντίστε να κινηθείτε όπως θεωρείτε εσείς σωστό, και για το πώς θα εξελιχθεί η προσωπική σας σχέση. Μπορεί να είστε συναισθηματίες, αλλά είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο, για να πείτε την αλήθεια σας.

 

Τοξότης Η Αρμονία

Ιδιαίτερες επικοινωνίες, και επιστροφές, έχει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, για εσάς, και μάλλον τώρα είναι η δική σας η ευκαιρία, για να τακτοποιήσετε τα πράματα όπως τα έχετε μέσα στην καρδιά και το ασταμάτητο μυαλό σας.

 

Αιγόκερως Η Υλοποίηση

Θα μιλήσετε και πάλι με κάποιον, που λόγων παλιότερης σας παρεξήγησης αυτό το διάστημα κρατάει μια τυπική στάση. Να είστε έτοιμοι, για τις απαντήσεις που θα σας ζητηθούν…και τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

Υδροχόος Η Κάρτα  – Ο Εορτασμός

Χρήματα που έρχονται από το παρελθόν, από μια παλιά σας υπόθεση μάλλον θα προκαλέσουν έριδες και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε ουδέτερη στάση. Στο τέλος εσείς μόνο θα είστε οι απόλυτα κερδισμένοι.

 

Ιχθείς Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Παλιές σας γνωριμίες και ερωτικές υποθέσεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους, από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, και σίγουρα θα σας συγκινήσουν. Εσείς φροντίστε να αποφύγετε τα λάθη … τα γνωστά!