Αστρολογική Ταρω – Επανενώσεις και νέες αγάπες πλησιάζουν!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός : Το Αστέρι  Η Δικαιοσύνη  Το Δέκα Κύπελλο

Κάποιες στιγμές η ζήλια σας, είναι εκτός ελέγχου. Υπάρχουν άτομα που επίσης, πρέπει να βγάλετε από τον κύκλο της σχέσης σας, αν τελικά αυτό που θέλετε είναι να έχετε με τον άνθρωπο σας την ισορροπία που πρέπει.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα 

Ταύρος : Η Κρίση  Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο 

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να περιμένετε τα καλά νέα από τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει καταφέρει να περιορίσει πολλά από τα προβλήματα, που μέχρι τώρα έμπαιναν μεταξύ σας.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Δίδυμοι : Οι Εραστές  Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος 

Είστε από τους πιο τυχερούς αυτού του χρονικού διαστήματος, που θα έχετε αλλαγές μέσα στην εργασία ή στα οικονομικά σας δεδομένα. Αυτό θα φέρει και ένα πολύ καλύτερο κλίμα μέσα στην σχέση σας.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Καρκίνος : Τροχός της Τύχης  Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Γνωστοί και φίλοι έχουν όλη την καλή διάθεση, να σας υποστηρίξουν σε  αυτήν την επανασύνδεση που προσπαθείτε. Αυτό είναι και κάτι που το έχει ζητήσει και καιρό και με όλους τους τρόπους ο πρώην σας.

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Λέων : Η Δύναμη  Το Δύο Σπαθί  Το Δέκα Σπαθί 

Πολλά τα βλέμματα που πέφτουν επάνω σας, και το απολαμβάνετε.   Εσείς ειδικά που είστε και μόνοι σας αυτή την εποχή, σίγουρα μπορείτε να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι ευτυχία.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Παρθένος :  Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα  Η Εγκράτεια 

Όλες οι περίεργες συμπεριφορές που έρχονται από τον πρώην σας, είναι και πάλι παρούσες. Σε δεύτερο τόνο αυτό που θα σας προταθεί είναι να του δώσετε μια μικρή ευκαιρία, για να σας αποδείξει την αγάπη του.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Ζυγός : Ο Ήλιος  Η Σελήνη  Το Έξι Ράβδος

Συμβαίνουν πολλά και ευτυχή γεγονότα, στην ζωή σας και αυτό πιθανόν τις επόμενες εβδομάδες, να κάνει τον άνθρωπο σας, να σας βγάλει μια μεγαλύτερη ζήλια. Δεν χρειάζεστε κάτι τέτοιο, άρα εξηγηθείτε από τώρα.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Σκορπιός : Ο Γητευτής  Ο Κόσμος  Εννέα Ράβδος

Κάτω από τόσο πίεση που έχετε δεχτεί από τον αγαπημένο σας, για να δώσετε μια θετική απάντηση, μάλλον έχετε μπλοκάρει. Αν ακόμη μέσα σας, δεν έχετε αισθανθεί έτοιμοι για κάτι επόμενο, καλύτερα να το πείτε. 

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί 

Οι γενικότερες τάσεις απόκλισης που έχετε από την σχέση σας, σίγουρα έχουν να κάνουν με την δύσκολη πλέον συμπεριφορά του συντρόφου σας.  Μέσα στον μήνα, θα πάρετε και κάποιες αποφάσεις ζωής.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο  Ο Αρχιερέας  Εφτά Κύπελλο

Μην δίνετε ακόμη το πράσινο φως σε άτομα που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Τώρα ξαναέρχονται για να σας μιλήσουν και για να πιάσουν εκ νέου την καρδιά και την προσφορά σας.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο  Ο Τρελός  Το Εννέα Δηνάριο

Δεν είστε έτοιμοι ακόμη για αλλαγές μέσα στην ζωή σας, και αυτό θα πρέπει άμεσα να το κατανοήσει και ο σύντροφος σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι, μια νέα ερωτική κατάσταση ήδη σας πολιορκεί.        

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο  Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα 

Αφήστε όλους τους άλλους έξω από την σχέση σας, και μην δίνετε και τόση σημασία στα τρίτα κουτσομπολιά. Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει και τι μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα