Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 08/01

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε κάτω από μια σειρά από καταπληκτικές αστρολογικές όψεις, που σας δίνουν μια παραπάνω ευεξία και καλή ψυχολογία, έτσι ώστε να σπεύσετε προς τους στόχους σας, το δυνατότερο συντομότερα. Χρήματα και οικονομική άνεση, να περιμένετε από συγγενικό σας πρόσωπο.

Ταύρος ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Πολλά αυτά που θα κάνει το συντροφικό σας ταίρι, για να κερδίσει το 100% της καρδιάς σας. Τώρα μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Μερικοί θα κάνουν και σχέδια και συγκατοίκηση ακόμη και ένα παιδί!

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Ακούστε τα πάντα και μην δίνετε τόση σημασία. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο που σας αγαπάει, αλλά ακόμη δεν έχει την πυγμή και την εσώτερη δυναμική για να σας πλησιάσει. Μέσα από τους κοινούς σας φίλους, προσεχώς ο πάγος θα σπάσει.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ          

Αυτό το χρονικό διάστημα, είστε με τον άνθρωπο σας, σε μια επικοινωνιακή απόσταση που μάλλον δεν βοηθάει τελικά στο να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο 11+12/01 θα συναντηθείτε και να μιλήσετε πιο ειλικρινά.

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί και να ξαφνιαστεί πολύ από την ξαφνική κίνηση – ερωτική εξομολόγηση, του πρώην σας ή αυτού που τόσο καιρό σας φλερτάρει με έναν δικό του τρόπο. Τώρα θα πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να πείτε την αλήθεια σας, χωρίς άλλες περιστροφές.

 

Παρθένος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μην ασχολείστε με την ζωή των άλλων, και ειδικά αυτών που τώρα έχουν προχωρήσει. Εσείς έχετε όλο το σύμπαν να σας ευνοεί και να σας προσφέρει αυτά που έχετε ανάγκη. Κατά κύριο λόγο λύσεις και επιτυχίες στον οικονομικό σας τομέα.

Λέων ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Ότι δεν σας αρέσει, καλό είναι να το αφήνετε έξω από την καθημερινότητα σας. Τώρα θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο που σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε ότι το ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να βρείτε και εσείς τον δικό σας άνθρωπο.

 

 

Ζυγός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Από όλα αυτά που έχει τάξει σε εσάς, το συντροφικό σας έτερο, εσείς καλείστε να βρείτε την αλήθεια και να ζητήσετε και τις αποδείξεις. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, οι περισσότεροι του ζωδίου σας, θα βρούν και την εργασία που τόσο καιρό ψάχνουν.

 

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι δρόμοι σας και σε κάθε επίπεδο είναι ανοιχτοί. Τώρα υπάρχουν γύρω σας άτομα, που δεν θέλουν να μένουν μόνο φίλοι σας και θα διαπιστώσετε ποικίλα φλερτ να σας προσεγγίζουν. Προσοχή στην δημόσια εικόνα σας.

Τοξότης ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Τα σχέδια του όλα, τελικά και άμεσα θα αποφασίσει το ταίρι σας, να σας αποκαλύψει, έτσι ώστε όλα μέσα στην σχέση σας να είναι φανερά. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και τι να προσπεράσετε!

 

Αιγόκερως Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Η εποχή δεν είναι και τόσο εύκολη για εσάς, καθώς όλα δείχνουν ότι έχετε δύο καταστάσεις στον ερωτικό σας τομέα, να διαχειριστείτε. Το τι χρειάζεστε το ξέρετε, άρα κάντε την κίνηση που πια θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση.

 

Υδροχόος ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Κάποια χρήματα και λύσεις, που περιμένετε έρχονται μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Χρειάζεται να είστε σε όλα σας προσεχτικοί, καθώς τώρα τρέχουν και κάποιες ερωτικές εκκρεμότητες. Ελεύθεροι και εργένηδες, θα βρουν νέο έρωτα, κοντά στην έκλειψη.

Ιχθείς ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα πρέπει να ακούτε κανέναν, για όλα αυτά που τρέχουν γύρω σας και ποιοι είναι αυτοί που σας θέλουν ερωτικά. Τα προξενιά δεν είναι για την ποιότητα του χαρακτήρα σας. Τώρα θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας κυρίως στα επαγγελματικά σας σχέδια.