Τσιγγάνικη τράπουλα – Ποιος σε σκέφτεται αλλά δεν σου μιλάει ακόμη?

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός – Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Προσοχή τις ερχόμενες εβδομάδες, σε περιττά έξοδα. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει τις επόμενες σας κινήσεις, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να χαλάσετε τον προϋπολογισμό σας. Μια οικογενειακή είδηση, σας χαροποιεί.

Ταύρος – ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Έχετε σηκώσει τα χέρια ψηλά πια…! Είστε ανάμεσα σε καταστάσεις οικογενειακές και εργασιακές, που χρειάζονται την προσοχή σας. Με την εύνοια που έχετε, μέσα στον τρέχοντα μήνα θα βρείτε λύσεις για τα περισσότερα.

 

Δίδυμοι – Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Είστε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες επαφές και συνεργασίες, που ευτυχώς κυλούν ομαλά. Τώρα μπορείτε να πάρετε και αποφάσεις, για το πώς θα συνεχίσετε. Σίγουρα κρατήστε τα χαρτιά σας…κρυφά!

 

Καρκίνος – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι αλλαγές που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην εργασία σας, σας έχουν κάνει να χάσετε λίγο την ισορροπία σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, θα καταφέρετε όλα να τα φέρετε εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Λέων – ΤΟ ΧΕΡΙ

Οι μόνιμες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σας, είναι να βρείτε μια καινούργια εργασία, ακόμη και σε άλλη πόλη – εξωτερικό. Τώρα μάλλον θα πρέπει να ζυγίσετε τα πάντα και εντός του Ιανουαρίου, να πάρετε τις αποφάσεις σας.

 

Παρθένος – Η ΚΑΡΔΙΑ

Μόνο καλές ειδήσεις, θα σας έρθουν αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον εσείς που αναζητάτε, μια καινούργια εργασία, θα την βρείτε μέσα από τους κοινωνικούς σας κύκλους.  Προσοχή μόνο στους περίεργους.

 

Ζυγός – ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Έχετε σταθεί πολύ μέσα σε χώρους εργασίας, που δεν σας εκφράζουν. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά προς το ζώδιο σας, μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Σκορπιός – ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε πολλές και άκρως σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις, με άτομα κύρους, που μπορούν να σας βοηθήσουν  να εξελίξετε την εργασία και τις όποιες προσωπικές σας φιλοδοξίες.

 

Τοξότης – ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Ανά πάσα ώρα και στιγμή, θα έρθουν καλά νέα από εκεί που τόσο καιρό περιμένετε. Τώρα είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, πως θέλετε να κινηθείτε. Ακόμη όμως στα οικεία περιβάλλοντα μην κάνετε ανακοινώσεις.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΚΕΡΙ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια στο χρήμα και από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε και μια πιο άνετη πορεία στην εργασία σας. Εσείς που θα ταξιδέψετε, προσοχή στις νέες εργασιακές σας συναναστροφές.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΜΑΤΙ

Ένα ιδιαίτερο διάστημα, που έχετε σίγουρα καταφέρει πολλά στην δουλειά σας. Από το τρίτο 10ήμερο και μετά, θα υπάρξει μια καλύτερη οικονομική ροή, που θα σας βάλει σε σκέψεις και για προσωπικές επενδύσεις.

Ιχθείς – ΤΟ ΠΟΥΛΙ

Εποχή για σημαντικές αλλαγές και ανοίγματα στην εργασία σας και πιο πολύ στην οικογενειακή σας ζωή. Με την εύνοια του κυβερνήτη σας, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.