Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 09/01/2020

Για όλους:

Κριός – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Θα δείτε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές – βελτιώσεις στον τρόπο που σας συμπεριφέρεται ο άνθρωπος σας. Αυτό έχει να κάνει με τις γενικότερες και άμεσες προθέσεις του, για να είστε μαζί χωρίς άλλη ταλαιπωρία. Τα εργασιακά σας καλυτερεύουν.

Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Μπορεί να μην είστε και στην καλύτερη οικονομική σας φάση, αλλά από τις επόμενες ημέρες του  μήνα, μια βοήθεια θα έρθει και εσείς θα καταφέρετε και πάλι να βρείτε την ισορροπία σας. Αυτό μπορεί να προκύψει και από κάποιο πρόσωπο που σας αγαπάει.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε αλλάξει κατά πολύ την διάθεση σας, απέναντι σε κάποια άτομα που μάλλον έχουν αρχίσει και έχουν παράπονα από εσάς. Τώρα θα πρέπει να λύσετε με αυτά, τυχόν παρεξηγήσεις, έτσι ώστε να μην χαλάσουν οι μεταξύ σας ισορροπίες.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ      

Μην φεύγετε συνέχεια. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά προβλήματα μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο που πραγματικά μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και να θέσετε όρους και όρια. Μετά από αυτό μπορείτε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Λέων – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Είτε συμφωνείτε, είτε δεν συμφωνείτε με το άτομο που αγαπάτε, αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα θα τα κάνετε. Είναι μια εποχή που πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, που θα σας κάνουν να αλλάξετε τις καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας σίγουρα.

 

Παρθένος – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αυτά που θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, καλύτερα να τα ξανα-σκεφτείτε. Τώρα θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα είναι μόνο καλές για εσάς και την καθημερινότητα σας. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο υπέρ σας.

 

Ζυγός – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Όσα και να έχετε περάσει στο παρελθόν σας, τώρα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να βρείτε το άτομο που μπορεί πραγματικά να σταθεί δίπλα σας και με τρόπο, που εσείς θέλετε. Μια οικονομική σας δράση, θα σας φέρει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Σκορπιός – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Είναι πιθανόν αυτές τις ημέρες, να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει εκ νέου, για μια επανασύνδεση. Οι καταστάσεις στην ζωή του, έχουν αλλάξει και τώρα εσείς οι δύο εύκολα μπορείτε να κάνετε ένα σοβαρό ξεκίνημα.

 

Τοξότης – ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε, με αυτήν την καινούργια γνωριμία, που έχει βγει στον δρόμο σας, καθώς ακόμη δεν έχετε λάβει κάτι συγκεκριμένο σαν επαφή και επικοινωνία. Τώρα που θα βρεθείτε λόγω καταστάσεων, πολύ περισσότερο, σίγουρα όλα θα φωτιστούν.

 

Αιγόκερως – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μην ασκείτε κριτική σε κανέναν, και πιο πολύ στον άνθρωπο σας που αυτήν την περίοδο περνάει άσχημα με τις δικές του υποθέσεις. Τώρα θα πρέπει εσείς να δείξετε την υπομονή και την νηφαλιότητα σας. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα Ιανουαρίου, θα έχετε και κάποια χρήματα στα χέρια σας.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Είναι καταστάσεις που μπορούν να βρούν λύσεις, μόνο μέσα από διάλογο. Η αισθηματική σας ζωή, έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα και μάλλον χρειάζεται να ορθώσετε πια το ανάστημα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα. Η οικογένεια σας, έχει εκπλήξεις για εσάς.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Θα πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο για εσάς, και μάλλον ήδη έχετε πια δρομολογήσει κάποιες καταστάσεις που θα σας φέρουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τώρα και το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει και για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.