Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 10/01

Ημερήσιες προβλέψεις:

Κριός– ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι ρομαντικές κουβέντες, κάποιες φορές που κάνετε με έναν συνεργάτη σας, ίσως και μέσα στο επόμενο διάστημα, να γίνουν και ερωτικές – συναισθηματικές.

Ταύρος  – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η αφοσίωση που δείχνετε στην εργασία και στην σχέση σας, είναι οι δύο άξονες, που σας κρατούν και σαν προσωπικότητες, σε αυτήν την σταθερή ισορροπία.

 

Δίδυμοι –  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ  

 

Καρκίνος –Οι σχέσεις που έχουν δείξει την δυναμική τους, τη αντοχή τους μέσα στον χρόνο, από σήμερα και μέχρι να φύγει η εποχή του Χειμώνα, θα έχουν κάνει και το επόμενο βήμα.

 

Λέων – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ        

Έχετε ρίξει τα ερωτικά σας βέλη, στον άνθρωπο που θέλετε. Το έχει καταλάβει και πριν να το ξανακάνετε, θα έχετε τις άμεσες προτάσεις του.

 

Παρθένος – ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Οι μέρες θα φέρουν κάποιες συναντήσεις, με παλιά σας φλερτ – γνωριμίες, που ίσως και να σας κάνουν την διάθεση να πάρει μια πιο ερωτική διάσταση.

 

Ζυγός– ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Με τον Ήλιο προσεχώς στον αέρα των Υδροχόων  εσείς θα ανάψετε μεγαλύτερη φωτιά σε κάθε τι που κάνετε. Έρωτες, ανέλπιστο χρήμα, καινούργιες φιλίες και εκπλήξεις, θα σας έρθουν στον δρόμο σας.

Σκορπιός – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Ένας γάμος ή μια άμεση συγκατοίκηση, δεν θα σας έλυναν την αισθηματική σας ανασφάλεια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σας το λύσει, μόνο το ταίρι σας.

 

Τοξότης –  ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Τα θέματα επικοινωνίας και συναντήσεων, επιθυμείτε να λύσετε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα οι απαντήσεις, που θα λάβετε, θα σας ικανοποιήσουν.

 

Αιγόκερως–  ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όσοι δεν έχουν σχέση αυτήν την εποχή, είναι και οι τυχεροί, που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να επεκτείνουν, τις εργασιακές τους δυναμικές.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Αντιμετωπίζετε ερωτικές αντιστάσεις, από το άτομο που έχετε επιλέξει να γίνει το επόμενο σας ταίρι. Μετρήστε ανάποδα, και σύντομα θα είστε μαζί!

Ιχθείς  – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Ο λόγος σας έχει γίνει έντονος και παθιασμένος για τα έργα που θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα στο 2020. Οι υποστηρικτικές δράσεις του συντρόφου σας, θα είναι καταλυτικές.