Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Κυριακή 12/01

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δυνατά συναισθήματα και μπερδεμένες σκέψεις, θα έρθουν στον δρόμο σας, από τον πρώην σας, που θέλει να σας ξανα-κατακτήσει. Οι περισσότεροι από εσάς, δεν επιθυμείτε να εμπλακείτε σε κάτι τέτοιο πάλι ή απλά έχετε προχωρήσει πιο κάτω!

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Με τα καινούργια δεδομένα, θα πρέπει εσείς με τον άνθρωπο σας να βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες καταστάσεις έτσι ώστε να πάτε τα όνειρα σας, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο.

  

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Κάποια οικονομικά ζητήματα, θα λυθούν και εσείς τώρα πιο άνετοι θα μπορέσετε να φέρετε και την αισθηματική σας ζωή, εκεί που θέλετε. Επίσης, μια μεγάλη χαρά θα πάρετε από τον οικογενειακό σας κύκλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν έχετε κάτι να πείτε, στον άνθρωπο που αγαπάτε, πάρα μόνο τις τελικές σας αποφάσεις γύρω, από όλα αυτά που θέλετε να συμβούν το επόμενο χρονικό διάστημα! Σίγουρα στα περισσότερα θα συμφωνήσει.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αν ανήκετε σε αυτούς, που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε κλείσει τις πόρτες της επιστροφής, καθώς από το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε και πάλι τις προσεγγίσεις για επανασύνδεση.     

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Δεν είστε έτοιμοι, για να χωρίσετε από την ερωτική σας σχέση, αλλά ούτε και να κάνετε ακόμη το επόμενο δεσμευτικό βήμα. Σε όποια ψυχολογία και να είστε μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας, ακόμη και χωρίς αυτό να το δηλώσετε ευθέως.

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν μπορείτε να πείτε ότι έχετε κάνει και την καλύτερη επιλογή στα αισθηματικά σας, και αυτό έρχεται μέσα, από αυτά που τώρα βιώνετε στην σχέση σας. Οι μέρες θα σας προσφέρουν συναντήσεις, για λύσετε όλες τις δυσκολίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αυτά που σας έχει πει, το καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας, τα εννοεί. Το μόνο που χρειάζεται από την δική σας την μεριά, είναι υπομονή, έτσι ώστε να δείτε πιο πρακτικά τι μπορεί να σας προσφερθεί επί τούτου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μπορεί να δηλώνετε μόνοι σας αισθηματικά, αλλά το καλό είναι ότι έχετε τόσο πολύ απορροφηθεί από την εργασία και την έντονη σας κοινωνική ζωή, που δεν σας νοιάζει καθόλου. Οι επόμενες εβδομάδες, πάντως κάτι σας φέρνουν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν ξέρει τα πάντα για εσάς το καινούργιο σας ταίρι, και για αυτόν τον λόγο, βλέπετε κάποια ζήλια ή μια δύσκολη συμπεριφορά. Τώρα είναι η δική σας η δράση – κίνηση, όλα αυτά να τα λήξετε, για το καλό της πορείας σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αισθάνεστε ότι έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά, στον σύντροφο σας, που δείχνει ότι ξέρει τι ζητάτε σαν επόμενο στάδιο. Όλα θα γίνουν, μόλις εσείς οι δύο ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιος από τα παλιά σας σκέφτεται, και επιθυμεί άμεσα να σας μιλήσει. Αυτό θα συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, άρα εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ερωτήσεις και απαντήσεις.