Η τράπουλα της Κατίνας – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/11

Εβδομαδιαίες προβλέψεις:

Κριός  Η Άγκυρα

 

Οι αισθηματικές υποθέσεις που ταλαιπωρούν το ζώδιο σας, από τις αρχές του νέου μήνα θα ξεκαθαρίσουν. Πολλοί οι χωρισμοί και ακόμη περισσότερες οι επανασύνδεσεις.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

 

Μόνο από εσάς και τις τελικές σας αποφάσεις, εξαρτάται η συνέχεια ή ο ολοκληρωτικός τερματισμός, αυτής της σχέσης. Δεν υπάρχει κάποια άλλη πλέον ενδιάμεση λύση.

 

Δίδυμοι Ο  Ήλιος

 

Οι θέσεις σας, στην αγάπη και τις σχέσεις  είναι λίγο παλιομοδίτικες και το ξέρετε. Αυτό πάντως είναι και κάτι που σας σώζει, από τις λάθος καταστάσεις και επιλογές.

 Καρκίνος Το Δέντρο

 

Δεν θέλετε αυτές τις ημέρες, να συζητήσετε με τον σύντροφο σας καταστάσεις, που έχουν πληγώσει και τις δύο μεριές. Καλύτερα να φτιάξετε τα προγράμματα των επόμενων  κινήσεων σας.

 

Λέων Σελάνα Το Τζαν του Εβένου

 

Οι προτάσεις για να βγαίνετε και να περνάτε καλά με τους φίλους σας, έχουν πολλαπλασιαστεί και μάλλον είναι θέμα λίγου χρόνου, για να βρείτε και κάποια νέο ταίρι.

 

Παρθένος Το Ερωτικό Γράμμα

 

Είσαστε αρκετά χαρούμενοι, που μαθαίνετε ότι ο πρώην σύντροφος σας αναζητεί εμμέσως. Από τον καινούργιο μήνα του Υδροχόου, θα έχετε και την μετωπική του επίθεση.

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

 

Δεν θα μιλήσετε ακόμη για χωρισμό. Ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας έχει αρκετά προβλήματα και δίνετε χρόνο. Σίγουρα μέσα σας, θα πρέπει να βάλετε και τα δικά σας χρονικά όρια.

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Δεν επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή, επικοινωνία με τον πρώην σας, καθώς όλα αυτά που κουβαλάτε μέσα στην καρδιά σας ,είναι  πικρά και ιδιαίτερα επώδυνα.

 

Τοξότης Η Παιδούλα

Σταματήστε συνεχώς και εμμονικά να παρακολουθείτε και να ψάχνετε την ζωή του πρώην ταιριού σας. Κάπως έτσι χάνετε και την δική σας ζωή – χρόνο. Υπάρχουν γύρω σας νέες προκλήσεις.

 

Αιγόκερως Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

 

Άτομα που υπάρχουν μέσα από τους χώρους που κινείστε – συχνάζετε, σας έχουν βάλει στον ερωτικό τους στόχο, και μάλλον θα σας αποκαλύψουν συναισθήματα.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος

 

Εσείς που έχετε χωρίσει, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες – μήνες, θα έχετε μέσα στον μήνα αυτόν, μια συνάντηση που ίσως και να αλλάξει τα παρόντα δεδομένα.

 

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Οι εκπλήξεις που σας φυλάει για το επόμενο διάστημα ο άνθρωπος σας, είναι πολλές και σημαντικές, και που θα δώσουν έναν νέο αέρα στο μεταξύ σας. Χρήματα σας πλησιάζουν.