Ερωτικό Ωροσκόπιο – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/01

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός

Για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους δεν θέλετε να δώσετε αφορμές, στον σύντροφο  σας, για να ζηλέψει. Ξέρετε ότι περνάει μια ταραγμένη εποχή, που σίγουρα θα σας ζητήσει να τον στηρίξετε.

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Αιγόκερω, εσείς καλύτερα να διατηρήσετε τους χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε κάποια προβλήματα και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας, να λήξουν και αυτό πια να μην το ξαναβρείτε μπροστά σας.

 

Δίδυμοι

Τώρα που και ο προσωπικός σας κυβερνήτης θα σας προσφέρει πολλά , θα πρέπει όλοι σας να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να κυνηγήσετε λίγο περισσότερο τα οικονομικά, και τα διαπροσωπικά σας θέματα.

 

Καρκίνος

Θα πρέπει να φροντίσετε και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την αισθηματική σας ζωή, που δείχνει να έχει αρκετά προβλήματα κ αι πιθανόν και το ταίρι σας, να χρειάζεται κάποιες περισσότερες εξηγήσεις …από την μεριά σας.

 

Λέων

Λύσεις και ευκολίες έρχονται από τον οικονομικό – εργασιακό σας τομέα, και αυτό θα είναι και το πρακτικό σας κίνητρο για να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αφήστε όλους τους πρώην εκτός.

 

Παρθένος

Είναι μια πολλή καλή εποχή, που θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τους φαύλους  κύκλους του παρελθόντος…και θα δείτε ότι γύρω σας πια υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, που ενδιαφέρονται να σας κερδίσουν σε κάθε επίπεδο.

Ζυγός

Μην ξεκλειδώνετε την καρδιά σας, σε οποιονδήποτε. Τώρα υπάρχουν καταστάσεις γύρω σας, που πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί…και ειδικά με πρόσωπα, που έχουν δείξει ότι δεν σας βλέπουν και τόσο σοβαρά στα ερωτικά.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Σκορπιός

Οι περισσότεροι από εσάς, έχουν πολλά να κάνουν μέσα στον καινούργιο μήνα και το πιο σημαντικό από όλα, είναι να διορθώσουν την ερωτική τους ζωή, που έχει μείνει σε τελευταία μοίρα καιρό τώρα.

 

Τοξότης

Αισθηματικές προτάσεις θα έρθουν από τον πρώην σας και αυτό θα φέρει μια ανισορροπία στην καθημερινότητα σας, καθώς οι περισσότεροι από εσάς έχουν ήδη προχωρήσει την ζωή τους, με έναν νέο άνθρωπο.

Αιγόκερως

Σαφώς και ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο, το μόνο που έχει ανάγκη είναι να κλείσει – λήξει όλα τα παλιά του προβλήματα και να δώσετε πια όρκους μόνιμης αγάπης. Από την νέα σελήνη και μετά… όλα θα αλλάξουν σίγουρα.

 

Υδροχόος

Οι μόνιμες σας διαφορές και αντεγκλήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι γύρω από τις παράλληλες διαδρομές που ήδη υπάρχουν. Από τον καινούργιο μήνα του Φεβρουαρίου, όλο αυτό πρέπει να λυθεί.

 

Ιχθείς

Οι συμφωνίες και οι προτάσεις που έχουν έρθει από την μεριά του συντρόφου σας, από το 3ο δεκαήμερο του μήνα…. θα έχουν και την εφαρμογή τους. Κάντε κάτι καλύτερο και από την δική σας μεριά.