Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 14/01

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Σας διακατέχει μια εσωτερική λύπη, για όλα αυτά που τελικά δεν γίνονται από την μεριά του συντρόφου σας. Αυτό σαν φιλοσοφία είναι λάθος και θα πρέπει να κάνετε την καταλυτική σας κίνηση, για να φύγετε και να μην χάνεστε άλλο πια σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Πολλά ακόμη αυτά που δεν  ξέρετε για το άτομο που έμμεσα – ερωτικά σας αφορά. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε μια πιο προσωπική επαφή που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα αλλά και θα σας αποζημιώσει για την αναμονή σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα. Τώρα που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τις μελλοντικές του κινήσεις, εσείς καλύτερα να ακούσετε και να συμπληρώσετε αυτά που θέλετε. Με τα άστρα να σας ευνοούν όλα γίνουν όπως τα σκέφτεστε.

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ       

Κάτι δεν έχετε κάνει σωστά και μάλλον… κάποιον έχετε πικράνει. Τώρα που θα υπάρξουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές και συνθήκες για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε  …που και αν θα μπορούσατε να ταιριάξετε σε αισθηματικά και λοιπά ζητήματα.

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Με την Αφροδίτη για λίγες ημέρες, να σας δίνει εύνοια και χάρη προς το αντίθετο φύλο, εσείς μπορείτε να κάνετε άμεσα την επικοινωνιακή σας κίνηση για να φέρετε πιο κοντά, το άτομο που έχετε καταλάβει ότι σας έχει ερωτευτεί.

 

Παρθένος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι δυναμικές μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, θα γίνουν απείρως καλύτερες μέσα στο δεύτερο 15μερο του μήνα. Τώρα που και τα κοινά οικονομικά σας έχουν άνοδο, το καλό θα είναι ότι μπορείτε να ανοίξετε και συζητήσεις για συγκατοίκηση ή και γάμο.

Ζυγός ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Θα αισθανθείτε λίγο πιο άνετα, από τις ερχόμενες ημέρες, καθώς το αγαπημένο σας ταίρι, επιτέλους θα σας μιλήσει πιο καθαρά και ανοιχτά για τα προβλήματα που έχει, και πως μπορείτε από κοινού να τα αντιμετωπίσετε και να τα λύσετε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Κάποιοι από την δική σας μεριά, έχουν αντιστάσεις για το άτομο που έχετε επιλέξει να είστε μαζί.  Μπορεί να ξέρουν κάτι, που εσείς δεν το γνωρίζετε ακόμη. Με την Αφροδίτη να σας υποστηρίζει, θα έχετε αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια καλύτερη εικόνα.

Τοξότης ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλές και μπερδεμένες οι σκέψεις σας για το άτομο που τώρα τελευταία σας πολιορκεί.  Δεν χρειάζεται όμως όλο αυτό να το περνάτε στην υπερβολή του. Οι μέρες θα δώσουν συναντήσεις που θα σας πάνε πιο κάτω και σε μια πιο καθαρή και σωστή απόφαση!

 

Αιγόκερως ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Το ότι δεν μιλάτε με το άτομο που αγαπάτε ακόμη, δεν σημαίνει ότι τώρα έχετε χωρίσει. Πολλά και τα ζητήματα που πρέπει να κλείσετε στην εργασιακή σας καθημερινότητα…ίσως και κάποιοι να θελήσετε να πάτε σε μια νέα δουλειά που σας εκφράζει πολύ περισσότερο.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Όσα και να έχετε συζητήσει με το πρόσωπο που αγαπάτε, ακόμη δεν τα έχετε δει να γίνονται πραγματικότητα.  Ίσως και να χρειαστεί από την δική σας την μεριά να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε που και πότε θα βάλετε τα όρια σας.

Ιχθείς ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι έχετε κάνει μια λάθος ερωτική επιλογή. Αυτό φυσικά και άμεσα θα πρέπει να το διορθώσετε. Οι καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ή που χρειάζονται βελτίωση θα πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια και να λυθούν.