Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τετάρτη 15/01

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός : Το Αστέρι 

Ανοίξτε την καρδιά σας και θα δείτε, ότι όλα μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε φανταστεί. Την δίοδο για την καρδιά σας, θα την βρει μόνο αυτός που τελικά το αξίζει.

Ταύρος : Η Κρίση 

Τίποτα τελικά δεν μπορεί να σταθεί, στον δρόμο σας και όλα αυτά που έχετε καιρό τώρα προγραμματίσει για να καταφέρετε. Από την νέα εβδομάδα 20/01, θα έχετε και κάποιες επισκέψεις από το παρελθόν σας… όχι μόνο φιλικές/κοινωνικές.

Δίδυμοι : Οι Εραστές 

Δεν μπορεί κανείς να σας επηρεάσει σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε, στην σχέση σας. Μερικοί με την πρώτη οικονομική ευκαιρία θα βάλετε μπρος το να πάτε σε γάμο ή και ακόμη να αποκτήσετε ένα παιδί.

Καρκίνος : Ο Τροχός της Τύχης

Είστε από τα ζώδια που έχετε πολλά να περιμένετε το δεύτερο μισό του μήνα. Σίγουρα στα οικονομικά σας θα έρθουν ειδήσεις που μπορείτε να πείτε πλέον ότι ο κόπος σας έχει πιάσει τόπο. Οι έρωτες και αυτοί καραδοκούν.

Η Δύναμη  Η Αρχιέρεια 

Δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει οι προθέσεις του συντρόφου σας, πάνω σε όλα αυτά που έχετε ζητήσει. Δεν θα δώσετε όμως και εσείς από την δική σας την μεριά, άλλα περιθώρια χρόνου… ουδείς τα αξίζει.

Παρθένος :  Η Δύναμη  

Οι φίλοι σας έχουν μαζευτεί όλοι και τώρα αυτό που θέλουν είναι να σας δουν χαρούμενους. Πιθανόν και κάτι ήδη να σκαρώνουν μέσα από μια νέα γνωριμία, που θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Ζυγός : Ο Ήλιος 

Εσείς αυτές τις ημέρες θα έχετε μια ξεχωριστή προσέγγιση από κάποιον φίλο σας, ο οποίος θέλει να σας μιλήσει για τα συναισθήματα του, που ήδη εσείς τα ξέρετε. Μια νέα σχέση είναι στα σκαριά ….και όχι μόνο. 

Σκορπιός : Ο Γητευτής

Μέσα στην καρδιά σας υπάρχει μια μεγάλη αναστάτωση, με όλα αυτά που συντρέχουν τώρα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Είναι μόνο στο δικό σας το  χέρι για το πώς θα το διαχειριστείτε σοφά.

Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε. Ήδη το έχει καταλάβει και μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα καταφέρει με τον δικό του τον τρόπο να σας προσεγγίσει. 

Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας 

Δεν είστε και στην καλύτερη πιθανή διάθεση, και αυτό προέρχεται από τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι θέλει να πάρει λίγο χρόνο και να σκεφτεί αθροιστικά, όλα αυτά που του έχετε ζητήσει.

Υδροχόος : Ο Τρελός 

Δεν δείχνετε και τόσο άνετοι στην αγάπη! Έχετε περάσει από πολλά και δύσκολα στάδια, και μάλλον τώρα θα πρέπει σε όλα σας να είστε προσεχτικοί. Σίγουρα μπορείτε να το κάνετε.

Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα 

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν σας, τώρα ζητάτε να τα επαναλάβετε, με άλλον όμως σύντροφο. Στην εργασία σας, θα έχετε μια εντυπωσιακή επιτυχία, που θα φέρει χρήμα.