Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 15/01

Ημερήσιες προβλέψεις:

Κριός  – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Χρήμα και πολλή τύχη, έχει αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς που δείχνει ότι μπορεί να σας βάλει σε μια νέα ερωτική σχέση. Όλα τα παλιά ξεχάστε τα και θα δείτε ότι όλα μπορούν και πάλι μέσα στην καρδιά σας να αναγεννηθούν.

Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα πρέπει να ασχολείστε άλλο με το παρελθόν σας, καθώς όλα τώρα στην καθημερινότητα σας, έχουν αλλάξει. Υπάρχουν ήδη γύρω σας νέα άτομα που με τον δικό τους τον τρόπο δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Κάποιες τροποποιήσεις που έρχονται από τον άνθρωπο σας, θα είναι και αυτές που θα σας ξεμπλοκάρουν σε κάθε επίπεδο. Οι σχέσεις που έχουν ευθυγραμμιστεί για γάμο, θα πρέπει να ισορροπήσουν πρωτίστως και τα οικονομικά τους δεδομένα.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ      

Θα βρεθούν νέοι δρόμοι για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν, στα πρόσωπα να αποκαλυφθούν, έτσι ώστε εσείς να πάρετε και τις πιο κατάλληλες αποφάσεις!

 

Λέων – ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν χρειάζεται να πιέζετε επικοινωνιακά τον σύντροφο σας, για να κάνει επιτέλους πράξη, όλα αυτά που έχετε συμφωνήσει σε παλιότερους χρόνους. Από τα μέσα του Ιανουαρίου, θα υπάρξουν οι δράσεις του, που θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε! 

 

Παρθένος – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Αποφασίστε ποιος θα μείνει μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και ποιος απλά όχι. Αυτό που κάνετε τώρα με τις παράλληλες διαδρομές μάλλον σας έχει κάνει να χάσετε την ισορροπία σας, αλλά και την καλή σας εικόνα προς όλους.

Ζυγός – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μην δώσετε και τόσο σημασία, σε άτομα που δείχνουν ότι δεν παίρνουν σοβαρά, τις προτάσεις  σας τις αισθηματικές. Καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους, και θα δείτε μέσα στην επόμενη εβδομάδα τι ζητάει ο κάθε ένας από εσάς.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Δεν είστε και τόσο πια ικανοποιημένοι, από αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας, και μάλλον ετοιμάζεστε για να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση.  Εσείς που είστε ακόμη στο κλαμπ των ελεύθερων θα έχετε μια ξαφνική ερωτική περιπέτεια.

 

Τοξότης – ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και μάλλον αυτό το άλλο μισό της σχέσης σας, το έχει πλήρως καταλάβει, και θέλει να κάνει κάτι περισσότερο για να σας διαβεβαιώσει για τα συναισθήματα του. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Αιγόκερως – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα σας φέρει αντιμέτωπους, με καταστάσεις επαγγελματικές που θα λύσετε με μεγάλη επιτυχία. Σε δεύτερο πλάνο το άτομο που θέλετε, θα έρθει πιο κοντά σας, αν του δώσετε ένα χαμόγελο που θα σπάσει τον πάγο.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην δίνετε και τόση πια σημασία σε άτομα, που έχουν αποδείξει σε παρελθόντες χρόνους, ότι έχουν λάθος συμπεριφορές. Τώρα θα σας ξανα-πλησιάσουν και θα ζητήσουν την προσοχή και την ολοκληρωτική σας αγάπη.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Εσείς που είστε μπερδεμένοι, με παρελθόν και παρόν, έχει έρθει ο σωστός χρόνος, έτσι ώστε να μιλήσετε και να αποφασίσετε τι ζητάτε… ίσως και τίποτα. Στην εργασία σας υπάρχουν άτομα που θα πρέπει να τα προσέχετε.