Τσιγγάνικη τράπουλα – Τι σκέφτεται ο πρώην σου για εσένα?

Προβλέψεις για έναν μήνα από σήμερα:

 

Κριός  Το Σπαθί

Οι χρονικές αποστάσεις αλλά  και οι χιλιομετρικές με το πρόσωπο που αγαπάτε, σίγουρα θα μειωθούν. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα αυτού, είναι γεμάτες από έκτακτη οικονομική βοήθεια και τελικές αποστάσεις.

Ταύρος Το Καράβι

Κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις, θέλει να σας κάνει το συντροφικό σας έτερο, που τώρα είναι και σε μια καλύτερη ψυχολογία, που μπορεί να υποστηρίξει όλα αυτά που τον προηγούμενο καιρό, του είχατε ζητήσει.

 

Δίδυμοι Ο Άντρας

Είστε στο απόλυτο επίκεντρο του σύμπαντος, και όλα αυτά που έχετε ζητήσει θα έρθουν στον δρόμο σας και αυτό είναι τώρα κάτι… που μπορείτε κατά πολύ να διορθώσει την ερωτική και την εργασιακή σας καθημερινότητα.

 

Καρκίνος Το Κρινάκι

Αυτόν τον καιρό, και πριν να φύγει ο Αιγόκερως, εσείς θα μιλήσετε με κάποιον που ξέρετε ότι για το πρόσωπο σας, τρέφει συναισθήματα ερωτικά. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε μια νέα ερωτική σχέση να ξεκινήσει.

 

Λέων Ο Αετός

Θα έχετε μια σειρά από σοβαρές προτάσεις από κάποιον που σας αγαπάει, έτσι ώστε να μπείτε και πάλι σε διαδικασίες σοβαρής σχέσης. Αυτήν την φορά, όλα τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, ξεχάστε τα.

 

Παρθένος Η Λίμνη

Οι δρόμοι σας, είναι μόνο ανοιχτοί και ήδη στην καρδιά σας, υπάρχει μια φλόγα! Είστε κάτω από τις καλύτερες προθέσεις του σύμπαντος, που μέχρι το τέλος του μηνός αυτού, θα σας κάνει επίσημο ζευγάρι, με αυτόν που αγαπάτε.

Ζυγός Το άσπρο Γαρύφαλλο

Οι περίεργες σας σκέψεις, θα λήξουν. Το πρόσωπο που θέλετε, είναι σκεπτικό και θέλει πια να διώξει την ανασφάλεια μέσα από την καρδιά σας. Οι συζητήσεις που θα γίνουν επιτέλους θα φέρουν μεταξύ σας και την ισορροπία.

 

Σκορπιός Ο Δρόμος

Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν έχουν κάτι κοινό με την δική σας στάση ζωής και φιλοσοφία. Μπορεί να σας πολιορκούν πολύ, αλλά εσείς δεν θα κάνετε αυτήν την φορά καμία επιπλέον έκπτωση.

 

Τοξότης Το Ποτάμι

Υπάρχουν ακόμη μέσα στην καρδιά του πρώην σας, ελπίδες ότι θα του δώσετε μια ευκαιρία, έτσι ώστε να είστε μαζί. Ήδη αυτό είναι κάτι που και εσείς το σκέφτεστε. Οι μέρες του υπόλοιπου   Ιανουαρίου, επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις.

 

Αιγόκερως  Το παντρεμένο Ζευγάρι

Ο σύντροφος σας, έχει μεγάλη αγωνία, για το πώς θα κινηθείτε στο από εδώ και μετά. Δεν χρειάζεται εσείς άμεσα, να δώσετε απαντήσεις και πριν ακόμη πεισθείτε για τις δικές του επόμενες κινήσεις – προθέσεις.

 

Υδροχόος Ο Ήλιος

Αυτή η διαφορετική σας αντιμετώπιση και στάση, μέσα στην σχέση έχει κάνει το ταίρι σας να αγχώνεται. Σας έρχονται πάρα πολλές και ιδιαίτερες ερωτήσεις, για το τι ζητάτε από εδώ και μετά.

Ιχθείς Η Κορώνα

Μέσα στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες αλλαγές που θα σας κάνουν να δείτε την ζωή σας υπό άλλες βάσεις. Οι ελεύθεροι, θα δεχτούν φλερτ έντονο από κάποιον γνωστό τους.