Αιγυπτιακή Χαρτομαντεία – Το Κάρμα θα ενώσει τα χωρισμένα ζευγάρια

Ερωτικές προβλέψεις:

 

Κριός : Ο ΝΕΙΛΟΣ

Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί το παρελθόν του ατόμου που αγαπάτε. Με την μόνιμη σας ενασχόληση, σίγουρα δείχνετε και την ανασφάλεια σας.

Ταύρος : Η ΕΡΗΜΟΣ

Εσείς με το ζόρι, δεν κάνετε τίποτα. Μπορεί να σας πολιορκεί έντονα, κάποιος παλιός σας θυελλώδης έρωτας, αλλά μάλλον δεν πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να ξαναγίνει.

Δίδυμοι : ΤΑ 7 ΑΣΤΕΡΙΑ

Μια πολλή δημιουργική και παραγωγική περίοδος, που θα δείτε ότι όλα έχουν το τίμημα τους τελικά. Είναι θέμα χρόνου η οικονομική ισορροπία, να έρθει και πάλι στην ζωή σας.

Καρκίνος : Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι γνωριμίες, πολλές. Κάτι αξιόλογο, μάλλον τίποτα ακόμη! Μπορεί να είστε επηρεασμένοι από όλα αυτά τα άσχημα που περάσατε με τον πρώην, αλλά είναι κοντά ο νέος έρωτας.

Λέων : Ο ΦΑΡΑΩ

Έχετε απομακρυνθεί από τους καλούς σας φίλους…για χάρη κάποιου νέου έρωτα, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να καταλάβετε αν τελικά αξίζει τον κόπο.

Παρθένος : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Είναι καλός ο μήνας αυτός για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και να φέρετε νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα στην καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα.

Ζυγός : Η ΚΑΜΗΛΑ

Πολλή η θετική και η ερωτική ενέργεια, που υπάρχει στην σχέση σας και αυτό σας κάνει απείρως πιο ασφαλείς με τον άνθρωπο σας. Ίσως να υπάρξουν και ακούσματα για έναν απόγονο!

Σκορπιός : Η ΑΣΠΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Μαγνητίζετε τα βλέμματα από όπου και να περάσετε. Έχετε γίνει πάντως δημοφιλής με την συμπαντική εύνοια προς το ζώδιο σας. Άρα, φροντίστε αυτό να το εκμεταλλευτείτε.

Τοξότης : ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

Οι συνθήκες μέσα στο χώρο που εργάζεστε ή το δικό σας το επάγγελμα, έχουν στρώσει και πλέον θα έχετε και μια  καλύτερη ψυχολογία, για την ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως : ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αν έχετε τσακωθεί, αυτό το χρονικό διάστημα με το αγαπημένο σας ταίρι, μην κάνετε κάποια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ξανα-σκεφτείτε το μετά τις 20/01.

Υδροχόος : ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ
Με τις πιθανότητες δεν παίζετε εσείς. Θέλετε να είστε 100% σίγουροι για αυτά που λέτε και σας λένε, και ειδικά όταν εμπλέκονται και συναισθήματα.  Οι αποκαλύψεις είναι κοντά.

Ιχθείς : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Οι εντάσεις, έχουν κορυφωθεί εντός της σχέσης σας και μάλλον έχετε πει πράματα, που είναι ακραία και ίσως να μην τα εννοείτε. Μάλλον πρέπει να τολμήσετε, το πρώτο επικοινωνιακό βήμα.