Ερωτικά ΤΑΡΩ – Ριξίμο 7ημέρου

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Εσείς αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, έχετε επικεντρωθεί…σε καταστάσεις που συσχετίζονται με τα οικονομικά – εργασιακά σας. Αυτό τουλάχιστον θα σας φέρει και πιο κοντά σε άνεση και λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Νέοι έρωτες σας πλησιάζουν. Τώρα εσείς που έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, θα πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και την καρδιά σας, και να δείτε τι και ποιος αξίζει να είναι πλησίον σας ερωτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ο κάθετος σας χαρακτήρας, είναι και αυτός που τώρα θα χρειαστεί για να λύσετε κάποια ζητήματα, που έχουν ανακύψει μέσα σε  εργασία, οικογένεια και φιλικό κύκλο. Οι μέρες έχουν και κάποιες προτάσεις για ΄μίνι ξεκούραση΄ από αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Όσο θα περνάει το χρονικό διάστημα, μαζί με αυτόν τον καινούργιο σύντροφο που έχετε, τόσο πιο πολύ θα αντιλαμβάνεστε ότι ταιριάζετε. Πιθανόν και μέχρι να λήξει ο μήνας, εσείς οι δύο να έχετε πάρει αποφάσεις, για γάμο!


ΛΕΩΝ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Πολλές οι υποχρεώσεις, που έχετε αναλάβει μέσα στην εργασία και προς τους συναδέλφους σας, που έχετε αφήσει όλα τα προσωπικά σας θέλω, σε τελευταία ανάγνωση. Από τον Φεβρουάριο… σε όλα αυτά θα πρέπει να βρείτε ισορροπία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αγαπημένα πρόσωπα, που έχετε πολύ καιρό να δείτε θα κάνουν την εμφάνιση τους, και θα σας γεμίσουν με πληροφορίες για τον πρώην σας. Δεν χρειάζεται να δείξετε την έκπληξη σας, αλλά μόνο ότι όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν πρέπει να δώσετε έτσι εύκολα κάποια δεύτερη ερωτική ευκαιρία. Μπορεί να έχετε μείνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά μην χαθείτε μόνο μέσα σε ένα πάθος αδιέξοδο. Άλλωστε στην ζωή σας τώρα έχουν μπει και νέα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πάντων. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον έχει αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι μάλλον δεν τον εμπιστεύεστε. Επίσης, μια αλλαγή στην εργασία σας, σας διορθώνει τα οικονομικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν θα χαθείτε εσείς, ακόμη και αν χωρίσετε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας, μόνους αλλά μάλλον είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να αλλάξετε τους όρους μέσα στην σχέση σας, έτσι ώστε να μην αδικείστε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι συζητήσεις, που έχουν γίνει και πιθανόν το επόμενο χρονικό διάστημα να ξαναγίνουν με τον πρώην σύντροφο σας, ακουμπούν την παράλληλη του ζωή. Τώρα τα λόγια σας θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κάτι αλλάζει προς το πολύ θετικότερο, μέσα στην ζωή σας και μάλλον αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρωπο σας, που έχει πάρει πιο καίριες αποφάσεις, για την σχέση σας αλλά και την πορεία σε έναν γάμο – οικογένεια.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλά αυτά που πρέπει να τσεκάρετε, στην ίδια σας την καρδιά, πριν να δώσετε και πάλι μια αισθηματική ευκαιρία, σε κάποιον που τον προηγούμενο καιρό σας πλήγωσε. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το επαναλάβει.