Οι Κάρτες των Αγγέλων – Ελπίδες για συναντήσεις και επανενώσεις!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός   Η Ελευθερία

Πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, και μάλλον δεν θα πρέπει να καθυστερήσετε πλέον, ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Από το 3ο 10ήμερο του μήνα,  θα βρείτε και τους τρόπους, για να μιλήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ταύρος Η Αλήθεια και η Ακεραιότητα

Μέσα σας έχετε κλείσει όλους τους κύκλους του παρελθόντος. Τώρα και με μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, θέλετε να δώσετε ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, έτσι να δεθεί με έναν άνθρωπο που πληροί τα κριτήρια σας.

 

Δίδυμοι Η Εμπιστοσύνη

Κάποιος σας αναζητεί. Όχι από τα παλιά! Μια πιο νέα γνωριμία σας, έχει εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα, δελεαστεί από την περίπλοκη σας προσωπικότητα. Από τον νέο μήνα, θα έχετε προσεγγίσεις και προτάσεις.

 

Καρκίνος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει στον ερωτικό – οικογενειακό σας τομέα, θα πρέπει να δείτε τα πάντα με μια πιο σφαιρική και ώριμη ματιά. Μπορεί στο τώρα να έχετε προτάσεις, αλλά καλύτερα να μην δώσετε ακόμη την θετική σας απάντηση.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη

Μέσα στους κύκλους σας και στα οικεία σας περιβάλλοντα, θα προσπαθήσει ο πρώην σας ή κάποιος που τον ενδιαφέρεται, να ξαναμπεί με την λογική του ότι, θέλει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αγάπης.

 

Παρθένος Η Υποστήριξη

Δυναμικές οι καταστάσεις και έντονα ερωτικές, που ζείτε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας. Είναι κάτι που το σύμπαν σας το χρωστούσε και σίγουρα τώρα, θα έχετε την πρακτική ευκαιρία να το ζήσετε στο μέγιστο του…και με την μέγιστη διάρκεια.

Ζυγός  Η Εστίαση

Οικονομικές ευκολίες έρχονται από τον σύντροφο σας ή και την οικογένεια σας, πάνω σε κάποια ζητήματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Αυτό είναι και ένα δείγμα των αληθινών συναισθημάτων τους προς εσάς! Ο μήνας, θα έχει και νέους έρωτες για τους ελεύθερους.

 

Σκορπιός  Ο Φύλακας Άγγελος   

Δεν είναι τυχαίες οι συμπτώσεις. Τώρα θα δείτε μπροστά σας, και τον πρώην σας που καιρό σας αναζητά, προκειμένου να σας δηλώσει ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες στην ζωή του, και ότι μπορείτε να είστε μαζί εκ νέου. Σκεφτείτε το!

 

Τοξότης Η Ηρεμία

Ο μοναδικός τρόπος, που σκέφτεστε και δράτε, σίγουρα και το μόνο εργαλείο που μπορεί να σας προφυλάξει από όλα αυτά που συντρέχουν γύρω σας. Τώρα μπορείτε και με πιο σοφά κριτήρια, να επιλέξετε τον επόμενο σύντροφο σας.

Αιγόκερως  Τα Σημάδια

Η οικονομική και η αισθηματική σας ταλαιπωρία, τελειώνει μόνιμα και οριστικά. Από τις αρχές του Φεβρουαρίου, θα βιώσετε μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές που σίγουρα θα σας λύσουν αρκετά από τα προβλήματα σας. Επίσης τα άτομο, που ακόμη αγαπάτε…επιστρέφει.

 

Υδροχόος Η Φιλία   

Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα έχετε ανακοινώσεις από τον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα σοβαρά που είχατε συζητήσει μέσα στο προηγούμενο έτος. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να πάρουν τελικές αποφάσεις γύρω από γάμο – μετοίκηση.

 

Ιχθείς  Η Αδελφή Ψυχή

Δεν θα ζητήσετε πάλι επανασύνδεση. Το άτομο που έχετε αγαπήσει, προσεχώς θα σας πλησιάσει αυτοβούλως και θα σας κάνει προτάσεις που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Φροντίστε αυτήν την φορά, να μην χαθείτε μόνο στα θέλω της άλλης πλευράς.