Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  Η Κουκουβάγια

Ακόμη η καρδιά σας συνδέεται με το παρελθόν. Αυτό είναι όμως και κάτι που ισχύει και για τον πρώην αγαπημένο σας. Μια καθορισμένη συνάντηση από την μεριά του, θα βάλει τα πράματα στην θέση τους, και μια επανένωση είναι πιθανή.

Ταύρος  Η Άγκυρα

Η συνταγή της αγάπης είναι μόνο μια. Εσείς την ξέρετε πια καλά, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας, που ούτως ή άλλως περιμένει κάποιες απαντήσεις από εσάς. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα κυλήσουν υπέρ σας.

 

Δίδυμοι Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Δεν σας αφορά και τόσο πολύ, το να μπείτε μέσα σε μια καινούργια σχέση μόνο και μόνο για να μην είστε μόνοι σας. Τώρα είστε πλήρως απασχολημένοι με τα εργασιακά σας, που σας δίνουν και το αντίστοιχο υλικό αντίτιμο. Οι έρωτες θα έρθουν από την εποχή του Φεβρουάριου .

 

Καρκίνος Ο  Ήλιος

Όποιες αλλαγές και να θέλετε να κάνετε στον δεσμό σας, θα πρέπει πρώτα να τις συζητήσετε με το ταίρι σας, που αυτήν την εποχή έχει διάφορα στο κεφάλι του, γύρω από οικονομικά και εργασιακά. Μέχρι το τέλος του μήνα, πάντως όλα θα έχουν ισορροπήσει.

 

Λέων Το Δέντρο

Επιτυχίες έχετε μεγάλες στον ερωτικό τομέα, και το ξέρετε. Αυτό που όμως δεν φαντάζεστε, είναι ότι κάποιο άτομο κύρους μέσα από τους κύκλους σας, έχει ήδη ενεργά συναισθήματα για εσάς και θέλει να σας μιλήσει άμεσα για όλα αυτά!

 

Παρθένος Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Ο πρώην αγαπημένος σας, ή αυτός που έχετε καιρό τώρα μαζί ένα φλερτ, θα σας προσεγγίσει μέσα από τους κοινούς σας φίλους. Μία πρόταση επανασύνδεσης θα δεχτείτε που σίγουρα θα σας βάλει και σε ποικίλες σκέψεις.

Ζυγός  Το Γράμμα

Πιθανόν και τα συναισθήματα σας, να είναι μπερδεμένα αυτό το διάστημα και ίσως και να πρέπει να μιλήσετε στους εμπλεκόμενους έτσι ώστε να δώσετε λύσεις, και στο τέλος ουδείς να μην πληγωθεί. Όλα τα παλιά ξεχάστε τα.

 

Σκορπιός Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Οι μέρες είναι καλές για να μιλήσετε και από κοντά πλέον, με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να καταφέρετε να σχεδιάσετε όλα αυτά που επιθυμείτε από κοινού να κάνετε, για το μέλλον σας. Εσείς που έχετε και χιλιομετρικές αποστάσεις μεταξύ σας, θα έχετε λύσεις που θα έρθουν από τρίτη πηγή.

 

Τοξότης Η Μπρατσέρα

Όλοι οι φίλοι σας, έχουν παραξενευτεί που σας έχουν χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έρωτας, λοιπόν η αιτία. Είστε πραγματικά από τα πιο ευνοϊκά ζώδια που μπορεί να ξανα-φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή, όπως την έχετε φανταστεί.

Αιγόκερως Η Παιδούλα

Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-01, θα έχετε μια είδηση από ένα ιδιαίτερο άτομο, που θέλει να σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα. Ξέρετε ότι υπάρχουν συναισθήματα, που όμως ακόμη έχουν δεσίματα και με τρίτα άτομα από το παρελθόν.

 

Υδροχόος  Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Οι προτάσεις που θα σας κάνει το συντροφικό σας έτερο, θα σας ξαφνιάζουν. Οι περισσότεροι από το ζώδιο σας, θα βρεθούν μπροστά σε προτάσεις γάμου ή και κάτι σχετικό! Σκεφτείτε τα πάντα πριν να πάρετε αποφάσεις.

 

Ιχθείς Ο Δρόμος

Όλοι εσείς που έχετε μείνει μόνοι, πιθανόν και να δεχτείτε αυτό το διάστημα, μια σειρά από φρέσκα φλερτ που θα σας κάνουν να σκεφτείτε, να πάτε επιτέλους την ζωή σας, πιο κάτω. Τα κριτήρια σας, μην τα αλλάξετε όμως.