Χαρτομαντεία LENORMAND – Έναρξη νέας σχέσης

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα όλα τα ζώδια:

Κριός – ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Διπλωματικές συμπεριφορές έρχονται από τον άνθρωπο σας, που μάλλον προσπαθεί να σας πάρει κάποια νέα – πληροφορίες, για ένα τρίτο άτομο. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, καλό είναι πλέον να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Ταύρος – Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Μην είστε και τόσο αποκαλυπτικοί, σε καταστάσεις αγάπης και συναισθημάτων, ειδικά αν δεν έχετε πρώτα εισπράξει κάτι περισσότερο και εσείς. Ο καινούργιος μήνας Φεβρουάριος, θα σας δώσει και κάποιες παραπάνω εκπλήξεις – ευκαιρίες στα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μέσα σε απορίες σας έχει αφήσει, το έτερον σας ήμισυ που δεν είναι και τόσο εκδηλωτικό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην δική του καθημερινότητα, που δεν τα ξέρετε και θα ήθελε προσεχώς να σας τα αποκαλύψει!

 

Καρκίνος – ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Κάτι πρέπει να αλλάξετε μέσα στην ερωτική σας σχέση, αν θέλετε αυτή  να ανανεωθεί. Είναι κάτι που το έχει κατά νου και ο άνθρωπος σας, και θα σας το ζητήσει επίσης. Στα καλά της εποχής είναι και η ανοδική πορεία των επαγγελματικών σας απολαβών.

 

Λέων – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Με τόση συμπαντική εύνοια, θα πρέπει να είστε πιο εκδηλωτικοί σε αυτά που θέλετε να κάνετε, σε εργασία και προσωπική ζωή.  Θα υπάρξουν λύσεις σε καταστάσεις που είναι στάσιμες εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα θα δείτε και τα αληθινά πρόσωπα όλων.          

 

Παρθένος – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μην φτιάχνετε μέσα στο μυαλό σας σενάρια, που δεν μπορούν ακόμη να γίνουν πραγματικότητα. Το άτομο που θέλετε έχει τα δικά του δεσμευτικά προβλήματα και δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτό που επιθυμείτε. Βάλτε τα χρονικά σας όρια και περιμένετε.

Ζυγός – Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, σε κάθε επίπεδο, για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Οι ελεύθεροι, θα δουν κάποιο παλιό τους φλερτ να έρχεται και πάλι στον δρόμο τους!

 

Σκορπιός – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μην πιστεύετε ότι σας λένε …και πάνω από όλα μην δίνετε τον χρόνο σας, σε άτομα που ούτε καν ξέρετε το παρελθόν και τις προθέσεις τους. Υπάρχουν θέματα μέσα στην οικογένεια σας, που θα σας λύσουν τα χέρια σε ένα κληρονομικό – οικονομικό ζήτημα.

 

Τοξότης – ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Οι δεσμευτικές προτάσεις που έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι αληθινές και επιθυμεί να του δώσετε άμεσα μια θετική απάντηση. Είστε και εσείς σε μια φάση που κάνετε πολλές αλλαγές μέσα στην ζωή σας, άρα σκεφτείτε τα πάντα πολλές φορές.

Αιγόκερως – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Ένας παλιός σας ερωτικός γνώριμος, έρχεται και σας προτείνει να είστε και πάλι μαζί, αλλά αυτήν την φορά, μέσα από μια σοβαρή και δομημένη σχέση. Εσείς που έχετε ήδη προχωρήσει την ζωή σας, καλό είναι να μην κάνετε κάποια λάθος κίνηση και κάποιος πληγωθεί.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Παλιές αναμνήσεις, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, με την επικοινωνία που θα κάνει κάποιος που έχετε καιρό να δείτε και να ακούσετε. Οι μέρες θα φέρουν και συναντήσεις, και μερικοί από εσάς, θα σκεφτείτε μέχρι και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

 

Ιχθείς – Η ΚΑΡΔΙΑ

Μάλλον είστε μπερδεμένοι, με όλα αυτά που σας λέει και σας αναφέρει ο άνθρωπος σας. Ακούστε τις προτάσεις του, και εν καιρώ συμπληρώστε και τις δικές σας. Μόνο έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος, και να εξελιχθείτε σαν ζευγάρι.