Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 22/01

Για όλους:

Κριός: 2 Καρό

Μην δίνετε χρόνο και παρουσία, σε άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν και αυτά από την ζωή σας. Εσείς αυτήν την εποχή κινηθείτε πιο μεθοδικά στην εργασία και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Ταύρος: 10 Σπαθί

Κάποιος που έχετε καιρό να μιλήσετε ή και να συναντήσετε τώρα θέλει να σας προσεγγίσει και να κάνετε, κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα. Το πιο πιθανόν είναι να καταφέρετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Δίδυμοι: 9 Καρό

Είστε προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας προτείνονται από τους επίδοξους εραστές. Δώστε χρόνο σε όλους, για να  σας αποδείξουν όλα τα συναισθήματα τους, αλλά και τις επόμενες προθέσεις τους.

Καρκίνος: 8 Μπαστούνι

Είστε απόλυτα καλυμμένοι από την αγάπη που σας προσφέρει το συντροφικό σας έτερο. Τώρα είναι η σωστή ώρα για να κοιτάξετε και τα επαγγελματικά σας που χρειάζονται την προσοχή και την παρουσία σας.

Λέων: 7 Κούπα

Είναι έτοιμος ο σύντροφος σας, να σας ανακοινώσει όλα αυτά που συντρέχουν στην καθημερινότητα του, και ταυτόχρονα να σας κάνει όλες τις προτάσεις του για το όποιο κοινό σας μέλλον.

Παρθένος: 2 Σπαθί

Κάποιες στιγμές σας έρχονται στο μυαλό όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, και μάλλον τα έχετε νοσταλγήσει. Κάτω από τον Υδροχόο πια… πιθανόν και κάτι να έρθει στον δρόμο σας, που θα σας ξεκολλήσει!

Ζυγός: 4 Μπαστούνι

Είστε μέσα σε πολλά ερωτηματικά για τον άνθρωπο σας, που έχει βγάλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μια δύσκολη συμπεριφορά. Επίσης, ένα οικονομικό θέμα, σας δίνει μεγάλη ανακούφιση.

Σκορπιός: 6 Κούπα

Εσείς που έχετε καιρό να δείτε τον άνθρωπο σας, ή μένετε ο ένας μακριά από τον άλλον, μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Είναι μια εποχή που μπορείτε να πάρετε από κοινού τις τελικές σας αποφάσεις.

Τοξότης: 5 Σπαθί

Κάνετε πολλά για να ισορροπήσει η σχέση σας. Το έχει απόλυτα καταλάβει ο σύντροφος σας και σίγουρα το εκτιμά. Οι μέρες του λήγοντος Ιανουαρίου, θα φέρουν και τις σχετικές συνθήκες για να περάσετε σε έναν γάμο/οικογένεια.

Αιγόκερως: 5 Μπαστούνι

Δεν είστε ακόμη σε θέση… να περάσετε σε χωρισμό! Σκέφτεστε μόνο να βρείτε τις λύσεις που θα σας περάσουν σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση. Αφήστε και την άλλη πλευρά, να δράσει ισότιμα.

Υδροχόος: 4 Κούπα

Δεν προχωράει αυτή η σχέση…όπως το έχετε μέσα στο μυαλό και στα προγράμματα σας. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα που όμως μόνο μέσα από μια ουσιαστική συνάντηση θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.

Ιχθείς: 7 Καρό

Ακούτε τα σχόλια που σας έρχονται από τον πρώην σας και μάλλον στεναχωριέστε. Αλλάξτε το αυτό και θα δείτε ότι σίγουρα θα εντοπίσουν τα μάτια σας, όλους αυτούς που έμμεσα σας πολιορκούν.