Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην μπλέξετε και πάλι με το παρελθόν, μόνο και μόνο επειδή είστε ακόμη αισθηματικά μόνοι σας. Τώρα είναι και η πιο κατάλληλη σας ευκαιρία, για να κλείσετε όλα τα παλιά και ατυχή ερωτικά κεφάλαια.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Για κάποιον προσωπικό σας λόγο, δεν θέλετε ακόμη να εμπλακείτε σε κάτι νέο ερωτικό! Πιθανόν και να είστε ακόμη πονεμένοι, από όλα αυτά που έχουν τύχει στο παρελθόν σας, αλλά αυτό προσεχώς θα ανατραπεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Εσείς έχετε φροντίσει να μάθετε πολλά, για τον άνθρωπο που τον τελευταίο καιρό σας έχει τραβήξει την προσοχή.  Δεν θα πρέπει όμως ακόμη να τα αποκαλύψετε καθώς θα χάσετε την εμπιστοσύνη του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν σας νοιάζει καθόλου το τι έχει γίνει και κάνει, σε παρελθοντικούς χρόνους, το συντροφικό σας έτερο. Τώρα έχετε την γνώση  για το πώς πρέπει να κινηθείτε και κάτω από ποιες προδιαγραφές.

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είστε μόνοι σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλλον έχετε ξεκινήσει να κάνετε κυκλικές σκέψεις γύρω, από τον πρώην σας, που δείχνει και αυτός με όλους τους τρόπους, ότι θέλει να επανενωθείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του μέσα στον δεσμό σας, αν εσείς πρώτα δεν πάρετε και τις σχετικές πρωτοβουλίες. Το συντροφικό σας έτερο, θέλει και αυτό να σας κάνει κάποιες προτάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ανακατεύεστε στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή του συντρόφου σας καθώς ακόμη, δεν τα ξέρετε όλα, και πιθανόν από το πουθενά να προκύψουν προβλήματα και παρεξηγήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η μέρα θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις και νέα, από το πρόσωπο που τόσο καιρό έχετε βάλει στο αισθηματικό σας στόχαστρο. Επίσης, μια θετική ανατροπή θα έρθει στην εργασία σας ή στις σπουδές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην χάνετε το κέφι σας επειδή, το άτομο που αγαπάτε, ακόμη δεν σας έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Είναι απλά μια στρατηγική για να δεί πρώτα το δικό σας ερωτικό ενδιαφέρον και δράσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Υπάρχουν καταστάσεις και οικονομικά μπλοκαρίσματα στην ζωή του συντρόφου σας, που δεν του επιτρέπουν να έρθει πιο κοντά σε όλα αυτά που τόσο καιρό προγραμματίζετε και συζητάτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην ασχολείστε με τα παλιά και τα χαμένα συναισθήματα κανενός. Υπάρχουν μέσα στον καινούργιο μήνα, φρέσκα πρόσωπα που σίγουρα θα σας φέρουν και κοντά στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Η εποχή σας βρίσκει ανανεωμένους. Τώρα μπορείτε να δείτε και πιο ξεκάθαρα, ποιοι από όλους αυτούς που βρίσκονται στον κύκλο σας, μπορούν να συμπορευτούν μαζί σας και ποιοι όχι.