Η τράπουλα του Φακίρη – Προβλέψεις Φεβρουαρίου

Για όλα τα ζώδια:

Κριός  ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Πολλά τα δρομολόγια, που έχετε να κάνετε το προσεχώς διάστημα, ένεκα της εργασίας σας και πιθανόν κάτω από την εποχή του Υδροχόου, να βρεθείτε τετ-α-τετ, με μια παλιά σας ερωτική γνωριμία, που ακόμη έχει θετικά και αληθινά συναισθήματα για εσάς.

Ταύρος ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Δεν σας χρειάζεται κανένας, για να τα ξανα-βρείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτός από μόνος του, το 1ο  δεκαήμερο του μήνα, θα σας αναζητήσει με απώτερο σκοπό, να σας αποκαλύψει το τι πραγματικά συμβαίνει και έχει χαθεί, από τις επικοινωνίες.

 

Δίδυμοι Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει κάποιες παραπάνω δυσκολίες εσείς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το διάστημα θα είναι ιδανικό για εσάς, σε υποθέσεις εργασίας και αγάπης. Οι ελεύθεροι, είναι κοντά στο να βρουν τον άνθρωπο που θα ερωτευτούν υπερβολικά.

 

Καρκίνος ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ

Αισθάνεστε ότι με τον άνθρωπο σας, δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα. Τώρα χρειάζεται να βρείτε τους τρόπους, που θα επικοινωνήσετε με αυτόν όλες τις ανάγκες και τις προθέσεις σας. Εσείς που μένετε ο ένας μακριά από τον άλλον, θα έχετε μια ξαφνική συνάντηση!

                                   

 

Λέων Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Σαφώς και όσο θα είναι ακόμη ο Ήλιος απέναντι σας, εσείς θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες και λύσεις, σε υποθέσεις που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα καταφέρουν εύκολες επανασυνδέσεις.

 

Παρθένος Ο ΧΡΥΣΟΣ

Αυτά που έχετε καταλάβει σαν ερωτικά βέλη να έρχονται από την μεριά του πρώην σας, είναι μια έμμεση του προσπάθεια για να σας προσεγγίσει με απώτερο αληθινό σκοπό να σας κερδίσει. Δεν θα του κάνετε και τόσο τελικά εύκολο.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας και η καλή σας ψυχολογία θα επανέλθει. Τώρα είναι και η σωστή εποχή, που μπορείτε να περάσετε σε όλων των ειδών τις δράσεις και τα ξεκαθαρίσματα προς τα άτομα που είναι μέσα στον κύκλο σας και μάλλον, δεν είναι και η καλύτερη πια παρέα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΜΩΡΟ

Μην σκέφτεστε τόσο μακροπρόθεσμα για την σχέση σας, ενώ ακόμη τώρα εδώ έχετε αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Σίγουρα και το συντροφικό σας έτερο, έχει τρίτες εκκρεμότητες, αλλά μέσα από την προσπάθεια του, όλα θα τα προσπεράσει. 

 

Τοξότης Ο ΔΡΟΜΟΣ

Με τον πρώην σας…. προσεχώς να σας αφήνει στην ησυχία σας, εσείς θα μπορέσετε να φτιάξετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, και να δείτε πιο καθαρά, ποιος μπορεί να ταιριάξει στα δεδομένα σας και ποιοι τελικά θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν σας.

 

Αιγόκερως ΤΑ ΑΝΘΗ

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές… στην ερωτική σας ζωή και αυτό είναι κάτι που πιθανόν και να έχετε σοβαρά πια ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που το μεταφράζει με το δικό του λάθος τρόπο.  Στην εργασία σας, θα έχετε μια μεγάλη αναγνώριση ή επιτυχία.

 

Υδροχόος ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποια πράματα στην εργασία σας, έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν πάρα πολύ. Είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο για να μπορέσετε να λύσετε την σιωπή σας και να βρείτε λύσεις, που θα σας αποκαταστήσουν και πάλι την εικόνα. Τα ερωτικά σας θα καλυτερέψουν.

Ιχθείς ΤΟ ΝΕΡΟ

Σίγουρα θα εκπλαγείτε, από όλα αυτά που θέλει να σας εκμυστηρευτεί ο σύντροφος σας. Αυτό θα σπάσει τον πάγο και θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι. Από το τέλος του Υδροχόου, θα έρθουν στα χέρια σας και πολλά χρήματα, από παλιά πηγή.