Τσιγγάνικο Ρίξιμο – Επικοινωνίες και συναντήσεις με τους παλιούς συντρόφους!

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ

Έχετε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν και μάλλον, τώρα έχετε βάλει τα πάντα σε μια σειρά. Δεν σας πειράζει καθόλου που είστε αισθηματικά μόνοι σας, καθώς οι εργασίες και η οικογένεια σας, σας αποσπούν πολύ από τον χρόνο σας.

Ταύρος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες, και μάλλον θα δείτε αυτές τις επόμενες ημέρες, κάποιον γνωστό σας, που στο παρελθόν έχετε μοιραστεί ερωτικές στιγμές. Κάτω από την ερχόμενη νέα σελήνη στον Υδροχόο… τα συναισθήματα μπορούν να ανθίσουν και πάλι.                  

 

Δίδυμοι Η ΛΙΜΝΗ

Όλα αυτά που θέλει να σας πει το συντροφικό σας έτερο, σίγουρα θα σας παραξενέψουν. Δεν έχετε κάνει κάτι λάθος εσείς, απλά η δική του η ζωή είναι μπερδεμένη και θέλει την βαθύτερη σας κατανόηση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

 

Καρκίνος  ΤΟ ΧΑΛΙ                

Επιθυμείτε να μείνετε μόνοι σας, και εκτός από συντροφικές σχέσεις, καθώς τώρα έχετε τόσα πολλά να κάνετε μέσα στην εργασία και την κοινωνική σας ζωή.  Από τις αρχές του Φεβρουαρίου, εσείς που είστε χωρισμένοι προσφάτως, πιθανόν και να επανενωθείτε.

 

Λέων Ο ΗΛΙΟΣ

Σκέψεις και συναισθήματα τρέχουν σε αντίθετες κατευθύνσεις, και μάλλον θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις άμεσα, καθώς και το άτομο που σας έχει φέρει σε αυτό το σημείο, δεν κάνει κάτι. Δεν χρειάζεται πια εσείς να παραμένετε μέσα σε μια μετριότητα.

 

Παρθένος ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Δεν υπάρχουν ακόμη οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσετε να είστε και επίσημα μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αυτό όμως είναι και κάτι που από το 1ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, αλλάζει και σας δίνει τις ευκαιρίες που και οι δύο τόσο καιρό ψάχνετε.

Ζυγός Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Οι ματιές και τα λόγια κάποιου φίλου σας, σας έχουν σίγουρα παραξενέψει και μάλλον ήδη διαισθάνεστε ότι κάτι διαφορετικό προσπαθεί να σας πει. Μην κάνετε από πλευράς σας, κάποια κίνηση καθώς από το τέλος αυτού του μήνα, θα έχετε κάποια αποκάλυψη του.

 

Σκορπιός ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο για να είστε μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε, καθώς από τις ερχόμενες ημέρες, θα μπορέσετε να μιλήσετε και να ξεφύγετε από την στασιμότητα, και όλες τις λάθος επιλογές του παρελθόντος.

 

Τοξότης Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Λειτουργείτε βάση μόνο συναισθήματος και πιθανόν αυτό να μην σας οδηγεί στο αποτέλεσμα που θέλετε. Πατήστε λίγο φρένο σε όλα αυτά  και αφήστε και την άλλη πλευρά, να κάνει κάτι περισσότερο για αυτήν την σχέση.

Αιγόκερως ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Μην χρεώνετε, στον εαυτό σας για όλα αυτά που έχουν γίνει σε παρελθόντες χρόνους. Υπάρχουν καλά νέα για τα οικονομικά σας, αυτό το διάστημα, που σίγουρα θα σας φέρουν και την καλή διάθεση. Οι έρωτες πλησιάζουν από Φεβρουάριο.

 

Υδροχόος Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Δεν μπορείτε να υποστηρίζετε μια σχέση, που δεν υποστηρίζει εσάς. Αυτό είναι και κάτι που τώρα μπορείτε να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει την ανάγκη να αλλάξει πολλά στο μεταξύ σας και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ιχθείς Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Οι σκέψεις που τρέχουν στο μυαλό του πρώην σας, είναι να σας μιλήσεις πιο ανοιχτά, για αυτά που θέλει. Μπορεί να έχουν ξανασυμβεί αυτά στο παρελθόν, αλλά τώρα εννοεί αυτά που θα σας προτείνει και μάλλον θα δείτε και τις πράξεις να τα συνοδεύουν!