Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 25+26/01

Για όλους:

Κριός – ΓΚΑΜΧΑΤ /  Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μην σας νοιάζει και τόσο πολύ αυτά που ακούτε από τους τρίτους, για την σχέση ή τον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχουν συμβεί κάποια άσχημα γεγονότα στο παρελθόν, αλλά τώρα εσείς με την δική σας συμπεριφορά, όλα μπορείτε να τα ισορροπήσετε.

Ταύρος –ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Κάποιος έχει δελεάσει το μυαλό σας και μάλλον θα πρέπει και εσείς, αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να φύγετε από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, και να δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε. Επισκέψεις από φίλους και συγγενείς να περιμένετε.

 

Δίδυμοι – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Πολλά τα θέματα που έχετε να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, αλλά και γενικότερα με την οικογένεια σας.  Τα επαγγελματικά σας, έχουν αλλαγές και μάλλον τώρα θα αρχίσετε και κάποια ταξίδια ή νέες επαφές που θα σας δώσουν χρήμα και φήμη!

 

Καρκίνος – ΟΙ ΚΗΠΟΙ       

Οι σκέψεις σας, είναι σίγουρα μπερδεμένες καθώς δύο άτομα τώρα έχουν αρχίσει και σας πολιορκούν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Πέραν ότι όλο αυτό σας αρέσει, εσείς άμεσα θα πρέπει και να αποφασίσετε που θέλετε να καταλήξετε.

Λέων – ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Έχετε διαλέξει ένα μοναχικό μονοπάτι, για αυτήν την εποχή στην ερωτική σας ζωή, καθώς υπάρχουν πολλά τρίτα θέματα που καλείστε να διευθετήσετε.  Μερικοί από εσάς, ίσως και να έχετε κάποιες ενοχλήσεις από το παρελθόν σας, αλλά απλά προσπεράστε τες.

 

Παρθένος – ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας, από άτομα που μέχρι τώρα σας έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να κινηθούν στους δρόμους. Η ευχή και η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει ξαφνικά, είναι λαθεμένη. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα σας τύχουν και κάποια τυχερά λεφτά.

 

Ζυγός – ΤΟ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡ / ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΝΕΒΟΥ

Δεν έχει πια καμία σημασία, τι έχει συμβεί σε παρελθόντες χρόνους. Τώρα είστε εδώ και κάνετε ότι μπορείτε να για να βρείτε μια νέα συντροφιά, αλλά αυτήν την φορά με τα κριτήρια που έχετε εσείς μέσα στην καρδιά σας. Η οικογένεια σας, σε κάποια κίνηση σας επαγγελματική θα σας στηρίξει.

 

Σκορπιός – Η ΑΓΚΥΡΑ

Μπορεί να μην έχετε ακόμη  βρει τον κατάλληλο άνθρωπο να σας δώσει τις ερωτικές χαρές που θέλετε, αλλά δεν θα πρέπει και να σταματάτε όλες τις άλλες σας δραστηριότητες, μόνο και μόνο για να τρέξετε πίσω από καταστάσεις που ακόμη δεν σας προσφέρουν ασφάλεια.

Τοξότης – Η ΒΕΡΑ

Αυτός που σας έχει στο στόχαστρο του, θα χρειαστεί πραγματικά να κάνει πολλά περισσότερα, από αυτά που ήδη έχετε δει. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να βρεθούν μπροστά σε προτάσεις, που ούτε καν φαντάζονται. Χρήματα και νέες επαγγελματικές προτάσεις πλησιάζουν.

 

Αιγόκερως – Η ΚΑΡΔΙΑ

Θέλετε να κλείσετε κάποιους παλιούς κύκλους του παρελθόντος, αλλά όχι μόνιμα. Αυτό είναι μια σκέψη – φιλοσοφία, που όμως σας μπλοκάρει από το να δείτε και τι άλλο καλό τρέχει γύρω σας αυτήν την εποχή. Σίγουρα θα πρέπει να δείτε και πιο σοβαρά και τα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος – ΜΙΝΤΑ / Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είσαστε ακόμη κοντά σε άτομα, που δεν σας έχουν δείξει και τον καλύτερο τους χαρακτήρα. Τώρα θα πρέπει να φέρετε στην επιφάνεια τον διπλωμάτη χαρακτήρα σας, και να λήξετε καταστάσεις που δεν σας  αφορούν. Οι επανασυνδέσεις θα είναι τυχερές μόνο για κάποιους.

 

Ιχθείς – Ο ΗΛΙΟΣ

Μην παίρνετε βαρέως αυτά που κάποιες φορές, πάνω στα νεύρα του, σας λέει το συντροφικό σας έτερο. Τώρα θα πρέπει και εσείς να δείξετε την  υπεροχή σας, και να βρείτε λύσεις που θα σας δέσουν ακόμη περισσότερο. Τώρα και στα εργασιακά σας, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.