Τσιγγάνικο ρίξιμο – Χαμπέρια από το παρελθόν

 Για τον μήνα του Φεβρουαρίου:

 

Κριός  ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ

Διαφυλάξτε αυστηρά την προσωπική σας ζωή, από τα μάτια και τα στόματα των τρίτων. Υπάρχει πρόβλημα και το ξέρετε. Όσοι έχουν απομακρυνθεί ή χωρίσει από τον άνθρωπο τους, από την νέα εβδομάδα 27/01  θα δουν τις επικοινωνίες να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Ταύρος ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δηλώνετε ότι απλά έχετε θυμώσει, με την παθητική στάση που διατηρεί καιρό τώρα το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο.  Μην το κάνετε, γιατί οι εξηγήσεις θα σας δοθούν και οι απαντήσεις θα σας κάνουν να πεισθείτε, ότι τελικά όλη αυτή η αναμονή ήταν δικαιολογημένη.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Μην ανοίγετε και πάλι κουβέντες με τον πρώην σας, τώρα που έχει και πάλι κάνει την εμφάνιση του. Δεν χρειάζεται, άλλωστε τίποτα καινούργιο δεν έχει να σας πεί…και αυτό το ξέρετε ήδη. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξετε λίγο πιο σοβαρά, τι ζητάτε εσείς από εδώ και μετά.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Το διάστημα αυτό, σίγουρα είναι κρίσιμο για εσάς και όλα αυτά που έχετε να κάνετε στην ερωτική και την εργασιακή σας καθημερινότητα. Σίγουρα μην χαθείτε μέσα σε καταστάσεις που ήδη  γνωρίζετε, ότι δεν έχουν κάποια διέξοδο. Ταξίδια είναι μέσα στο μενού αυτού του μήνα.

 

Λέων Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Πολλές και καλές οι ευκαιρίες, που θα σας δοθούν το επόμενο διάστημα, για να μπορέσετε να ξεφύγετε από φαύλους κύκλους που  δεν σας πάνε εκεί που θέλετε. Επίσης, αποφύγετε τα τοξικά περιβάλλοντα μέσα στις φιλίες σας που μάλλον σας ζηλεύουν ή σας ανταγωνίζονται.      

 

Παρθένος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Θα πρέπει να εντάξετε μέσα στο καθημερινό σας λεξιλόγιο και την λέξη ΟΧΙ. Πολλά αυτά που σας ζητούν και μάλλον έχετε χάσει τον προσωπικό σας ρυθμό. Επιπροσθέτως, από την νέα εβδομάδα 27/01, θα χρειαστεί και να μιλήσετε πιο αναλυτικά στο ταίρι σας, για τα οικονομικά σας.

Ζυγός ΤΑ ΑΝΘΗ

Δεν ενοχλεί καθόλου τον ψυχισμό σας, το γεγονός ότι έχετε μείνει μακριά από τις σχέσεις, καιρό τώρα. Με τον κυβερνήτη σας να υποστηρίζει για πολύ ακόμη, να σας ευνοεί, εσείς θα καταφέρετε να βελτιώσετε πολύ την εργασία σας αλλά και τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

 

Σκορπιός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Κάτι επιτέλους αλλάζει, στις συμπεριφορές του συντρόφου σας, που δεν θέλει άλλο να ρισκάρει να σας χάσει επειδή, έχει κάνει μια σειρά από λάθη. Θα χρειαστεί και από την δική σας την μεριά, να σκεφτείτε, αν είστε έτοιμοι για να δώσετε μια ακόμη αληθινή ευκαιρία.

 

Τοξότης ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Όλα αυτά που θέλει να σας απαριθμήσει το συντροφικό σας ταίρι, δεν είναι και τόσο σημαντικά. Δεν έχετε λόγο να αγχώνεστε, απλά θα ζητήσει κάποιες μικρές διορθώσεις για να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, στο μεταξύ σας και χωρίς άλλες αναποδιές και εμπόδια.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΦΩΣ

Φροντίστε παραπάνω τον δεσμό – γάμο σας, και μην ασχολείστε και τόσο πολύ με τα πέριξ κουτσομπολιά. Ο κόσμος λέει και πάντα θα λέει τελικά.  Τώρα είστε σε μια καλύτερη φάση με τον άνθρωπο σας, που αποζητά πριν να αλλάξει ο μήνας  να κάνετε μεταξύ σας και κάτι περισσότερο.

 

Υδροχόος Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Οι αφορμές που σας δίνει κάποιος φίλος – γνωστός σας, μάλλον σας κάνουν κάτι σε ερωτικό ύφος. Μην κάνετε κάτι τολμηρό, ακόμη. Από το 1ο   10ήμερο του μήνα Φεβρουαρίου , θα σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα για τις προθέσεις του! Οι οικονομικές σας δυναμικές θα πολλαπλασιαστούν.

Ιχθείς  ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Μόνο θετικά βήματα, θα διαπιστώσετε από τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας.   Είναι και τώρα η δική σας η σειρά, για να βοηθήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Οι ελεύθεροι θα έχουν προκλήσεις από κάποιον παλιό τους φίλο.