Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 25/01

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Νιώθετε κάποιες στιγμές ότι η κούραση η σωματική σας καταβάλει. Αυτό είναι και κάτι που από την ώρα που θα λήξει και η κοσμική επιρροή της Νέας Σελήνης, θα υποχωρήσει και η πύρινη διάθεση σας θα πιάσει και πάλι ζενίθ. Κάποιες ευχάριστες κουβέντες, θα κάνετε με οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε από τα ζώδια που έχουν γεμίσει την καθημερινότητα τους, με πολύ και καλό κόσμο.  Εσείς ειδικά που είστε και πάρα πολύ καιρό μόνοι σας, τώρα είναι και μια εξαιρετική εποχή για να δείτε και λίγο πιο προσεχτικά, ποιοι είναι όλοι αυτοί τελικά που σας φλερτάρουν.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Οι μέρες σας μέχρι και που θα λήξει αυτός ο μήνας, θα είναι γεμάτες από εργασία και επαγγελματικές συνεργασίες, που όντως όμως σας καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο σας. Τουλάχιστον έχετε κοντά σας, τους πολλούς και καλούς σας φίλους και οικογένεια.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Κατά καιρούς έρχεται και φεύγει μια ιδιαίτερη παρουσία στην καθημερινότητα σας. Τώρα είναι και η κατάλληλη ευκαιρία, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Με τα άστρα να υποστηρίζουν την αισθηματική σας ζωή, πιθανόν και να μπορέσετε να κάνετε μια νέα σχέση.

 

Λέων ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Με τον Ήλιο για μερικές εβδομάδες, ακόμη μέσα στην φιλοξενία του ζωδιακού οίκου του Υδροχόου, έχετε πραγματικά να περιμένετε πολλά. Από λύσεις σε εργασιακά σας προβλήματα μέχρι και την επικοινωνιακή αποκατάσταση της σχέσης σας με το άτομο…που ακόμη αγαπάτε.

 

Παρθένος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Μπορεί το συντροφικό σας έτερο, να θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές στην κοινή σας ζωή, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται αυτό να επηρεάσει τον ερωτικό σας δεσμό ούτε στο ελάχιστο.

Ζυγός ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Είστε οι επόμενοι που το σύμπαν θα υποστηρίξει, άρα από το τέλος του μήνα και μετά, θα πρέπει να είστε πραγματικά προετοιμασμένοι για τα πάντα. Ταξίδια, έκτακτο χρήμα αλλά και επαφές που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους είναι από τα ολίγα….που θα έρθουν στον δρόμο σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε πριν να φύγετε  για διασκέδαση, είναι και να λύσετε κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την οικογένεια ή και τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μην κάνετε άλλες αναφορές στο παρελθόν, παρά μόνο προτάσεις για το μέλλον σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Ο μόνος σκοπός που έχετε για το κλείσιμο του ζωδίου,  είναι να λήξετε κάποιες ερωτικές σας εκκρεμότητες, με μόνιμο χαρακτήρα και σίγουρα να μην αντιμετωπίσετε πάλι, από τον Φεβρουάριο. Όπως και να έχουν τα πράματα σίγουρα θα είστε πολύ καλύτερα μετά.

Αιγόκερως ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Ένα φλερτ που τρέχει μέσα στους χώρους της εργασίας σας, έχει αρχίσει και γίνεται πιεστικό επάνω σας. Σε πρώτο βαθμό, σίγουρα θα πρέπει να προστατέψετε την εικόνα σας, και σε δεύτερο τόνο αν και εσάς σας ενδιαφέρει…συνεχίστε σε άλλο τρίτο μέρος!

 

Υδροχόος ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Για λάθος λόγο έχετε απομακρυνθεί και παρεξηγηθεί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Τώρα που θα βρεθείτε μέσα σε κοινά περιβάλλοντα, αν τολμήσετε από μεριάς σας, να κάνετε το πρώτο βήμα, όλα θα έρθουν και πάλι στον κανονικό τους ρυθμό.

 

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα πρέπει να ζορίσετε τον εαυτό σας, αν δεν θέλει να κάνει επόμενα δεσμευτικά βήματα, μόνο και μόνο για να δείξετε καλοί στην άλλη πλευρά της σχέσης. Απολαύστε το υπόλοιπο του Ιανουαρίου, και από Φεβρουάριο το …ξανασυζητάτε.