Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν για το Σαββατοκύριακο 25+06/01

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Καταστάσεις που σας απασχολούν εδώ και μήνες, από την καινούργια εβδομάδα, θα λάβουν τέλος. Ετοιμαστείτε και για σημαντικές αλλαγές και πρόοδο στην δουλειά και σπουδές σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν θα κλείσετε ακόμη τους  κύκλους με το παρελθόν σας.  Υπάρχουν αληθινά συναισθήματα…που θέλετε να εκδηλώσετε στον άνθρωπο που κάποτε περάσατε όμορφα μαζί.

        

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Μην κάνετε πράματα που δεν σας ευχαριστούν. Υπάρχουν σίγουρα πολλά προβλήματα αυτήν την εποχή με τον σύντροφο σας, που πρέπει εσείς οι ίδιοι να τα λύσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι υπάρχουν ακόμη ενεργά περιθώρια, για να επιστρέψετε και πάλι πίσω σε κάποιον πρώην σας, που έχετε μάθει προσφάτως ότι έχει χωρίσει.

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οικονομική άνεση να περιμένετε το επόμενο διάστημα. Πολλές από τις προσπάθειες σας, έχουν πια πιάσει τον στόχο τους. Τώρα είναι και η σειρά για τα ερωτικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν είστε απόλυτοι, σε αυτά που θέλετε να ζητήσετε από τον νέο σας σύντροφο. Φοβάστε ότι αν μιλήσετε θα γίνουν λάθη και πιθανόν και να χωρίσετε εν τέλει.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο σύντροφος σας, έχει ήδη δρομολογήσει κάποιες αλλαγές μέσα στην ζωή του, που σίγουρα την δική σας την πορεία θα την κάνουν πιο άνετη και φανερή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Στους κοινωνικούς και φιλικούς σας κύκλους, υπάρχουν άτομα που έχουν καιρό τώρα δείξει τις προσωπικές του προτιμήσεις στο πρόσωπο σας… αισθηματικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν είστε εσείς από τα ζώδια που θα βολευτούν, μέσα σε μια βαρετή σχέση. Οι μέρες του καινούργιου μήνα Φεβρουαρίου, θα φέρουν επικοινωνίες και λύσεις που θα σας ανανεώσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είστε βαθιά πληγωμένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει και μάλλον δεν θέλετε να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα άλλα, να σας πλησιάσουν. Αυτό είναι σίγουρα λάθος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν θα περιμένετε κανέναν. Τώρα είστε σε μια εξαιρετική φάση ζωής, που μπορείτε να διορθώσετε αυτά που πρέπει να λήξουν και εσείς να εξελιχθείτε.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μπορεί να είστε εντελώς μόνοι σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε δεύτερες σκέψεις, για να επιστρέψετε στα παλιά. Από τον νέο μήνα, μια προσωπικότητα σας πλησιάζει.