ΖΩΔΙΑ – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/01-02/02/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα μπορέσετε να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Υπάρχουν σίγουρα καταστάσεις που θα ξεμπερδευτούν και εσείς οι δύο πιθανόν και να καταφέρετε να κάνετε στο μεταξύ σας μια νέα αρχή με ποιότητα και σταθερότητα.

Ταύρος

Μπορεί να μην έχετε και την πιο ανεβασμένη διάθεση, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά το καλό είναι ότι υπάρχουν γύρω σας άτομα που μπορούν να σας φέρουν και πάλι το χαμόγελο.  Οι έρωτες και τα πάθη, θα έρθουν από το πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου.

 

Δίδυμοι

Μπορεί το άτομο που θέλετε, να μην είναι ακόμη ελεύθερο, αλλά από το δεύτερο 15μερο του νέου μήνα, και μετά κάτι θα αλλάξει.  Είναι μια μεταβατική εποχή για εσάς, που σίγουρα μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε και να συνεχίσετε σε μια ποιοτική ζωή.

 

Καρκίνος                 

Το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να μείνετε μόνοι σας, προκειμένου να ξεδιαλύνουν οι καταστάσεις μέσα σε παλιές και νέες γνωριμίες. Αυτός που πραγματικά αξίζει, θα έρθει και θα σας πείσει για να του δώσετε ευκαιρία αγάπης.

 

Λέων

Σίγουρα είστε εδώ και μέρες ίσως και εβδομάδες αναστατωμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει στην σχέση σας ή σε αυτή την ιδιαίτερη γνωριμία.  Μην κάνετε ακόμη κάτι καταλυτικό, απλά δώστε χρόνο και χώρο για εξηγήσεις και λοιπές δράσεις της άλλης πλευράς.

 

Παρθένος

Ότι και να συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή, από τις 29/01  και μετά σίγουρα θα λυθεί και με τον άνθρωπο σας, θα έρθετε πολύ πιο κοντά. Υπάρχουν γύρω σας και κάποια οικονομικά – εργασιακά θέματα, που αν ασχοληθείτε μαζί τους, θα έχετε καλύτερη καθημερινότητα.

Ζυγός

Είναι πολλά αυτά που θέλετε να πείτε στον σύντροφο σας, και μάλλον διστάζετε. Το ξέρει και προσεχώς στην επόμενη σας συνάντηση, έχει σκοπό να σας διευκολύνει με όλους τους τρόπους. Σίγουρα εσείς οι δύο έχετε πολλά ακόμη να βιώσετε μαζί.

 

Σκορπιός

Δεν έχετε ακόμη πάρει τελικές αποφάσεις, για το πώς θέλετε να διαχειριστείτε καταστάσεις στον ερωτικό τομέα.  Οι προτάσεις είναι πολλές από το παρελθόν και το παρόν… αλλά εσείς ιδανικά κρατήστε αποστάσεις και μέχρι να καθαρίσει το μυαλό σας.

 

Τοξότης

Εσείς είστε αυτή την εποχή τόσο πολύ μπερδεμένοι, που θα ήταν καλύτερα να μην μιλήσετε και να μην αποφασίσετε για τίποτα και κανέναν. Τώρα θα χρειαστεί να δείξετε την ζωδιακή σας υπομονή και να περιμένετε αυτόν που μπορεί να σταθεί δίπλα σας, να φανερωθεί… και έτσι και θα γίνει!

Αιγόκερως

Μέσα στην οικογένεια σας, θα έχετε πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας ανοίξουν και κάποιους καινούργιους δρόμους. Μερικοί, θα πάρουν αποφάσεις γύρω από γάμο ή και παιδί. Κάποιοι άλλοι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν σπουδές και επιχειρηματικά πλάνα.

 

Υδροχόος

Κάνετε πολλή φασαρία, για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε, και μάλλον αυτό πάει τις καταστάσεις πίσω. Το προσωπικό σας στίγμα το έχετε σίγουρα δώσει και έχει γίνει πλήρως αντιληπτό. Τώρα είναι και η εποχή, που θα έρθουν και οι σχετικές εκπλήξεις.

 

Ιχθείς

Οι λεκτικές αψιμαχίες, που έχετε με τον άνθρωπο σας, θα υποχωρήσουν άμεσα και θα μπορέσετε να προσπεράσετε, όλες τις πρακτικές σας δυσκολίες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μπορούν να κινηθούν πιο άνετα μέσα σε φρέσκιες γνωριμίες.